Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Redmi Buds 4 lite vs Redmi Buds 3 lite

3XL

Intern
14 декември 2021
65
25
Одамна ми беше во план да земам wireless слушалки ама дека уште имав жичани па одложував... Е сеа кога сите се испокинаа и испорасипаа, време е за поднова.
Се разбарав по интернет па ми фатија око производите од Xiaomi... Нормално ради буџет а и реално не ми требаат некои Wow перформанси туку за кога патувам да слушам музика или на вежбање кога одам.
Им ги разгледав и Active опциите од истиве модели (поради in-ear build) ама па на некои ревјуа прочитав дека имаш подобра изолација од надворешни звуци поради гумичката во уво ама пак звукот бил поарен на овие Лајтот...
3 вс 4 лајт, зошто? Па по интернет гледам добри ревјуа и оцени исто и за 3ката па ај да слушнам мислења и од вас.

Дали можеби има некој искуства со овие модели?
Може и други предлози, слободно.

Маша

Unstoppable
24 април 2007
990
2.684
Јас имам 3ка лајт. За цената се сосема пристојни. Не сум имала проблем со конекција ни на мобилен, PC или ТV.

acikaaa

Practice makes perfect
22 октомври 2018
1.086
1.053
Скопје
И јас ги имам тројката, само што ги купив по некој ден едната престана да работи, во сервис ми ја заменија со друга, не ги користам вооптшо (дали 5 часа се користени) и сега гледам дека една не полни, така да не ти ги препорачувам

Antonio002

Intern
18 јули 2019
29
9
Ги користам Redmi Buds 4 Lite,
За цената која ги земав одлично се покажаа, Солидно си држат батерија, Никогаш не правеле проблеми со конекција

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.166
Мислења
1.007.152
Членови
36.674
Најнов член
Zl4tk0
На врв Дно