InSides
On your way to fame
- 21 февруари 2009
- 341
- 793
Мислам дека има опција и да се купи играта. Можно е така да не крашува.

Нема врска, ја лично од овластен дистрибутер за балкан ја имам земено(замунда), не ни има опција да се плати.Мислам дека има опција и да се купи играта. Можно е така да не крашува.
![]()
А баш сакав да пишам дека е америчка пропаганда претходниот пост, али викам немам докази. Се издаде сеаCould be.
Не, oд fitgirl ја симнав. Ја отпакував и така ја играв. Незнаев дека требало Crackfix да се направи. Каде можам да го најдам тој crackfix?Crackfix стави?
Najdobra igra definitivnoMay iiii, stand unshaken, amidst, amidst a crashing world. Уфф се ежам кога ќе ми текне на моментот, како им е погодена песната со атмосферата, неверојатно. Не сум играл којзнае од кога нешто да му седнам асално, ама ова ме завлече ептен. Предобра игра.
Не, oд fitgirl ја симнав. Ја отпакував и така ја играв. Незнаев дека требало Crackfix да се направи. Каде можам да го најдам тој crackfix?
А баш сакав да пишам дека е америчка пропаганда претходниот пост, али викам немам докази. Се издаде сеа![]()
Да ми кажеше, дека воопшто ќе ми е гајле за Артур на почетокот, ќе ти се смеев. Приказнава да беше изведена во серија или книга немаше да испадне толку добро ко во игра. Ептен ме погоди.May iiii, stand unshaken, amidst, amidst a crashing world. Уфф се ежам кога ќе ми текне на моментот, како им е погодена песната со атмосферата, неверојатно. Не сум играл којзнае од кога нешто да му седнам асално, ама ова ме завлече ептен. Предобра игра.