Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Не можеме да ти даваме линкови до пиратерија за да ја симнеш, туку можеме да ти кажеме каде ја имаш демо верзија или каде да ја купиш.
За повеќе инфо за игрицава види овде и тука доколку сакаш да ја купиш (не е многу скапа - $22.95)
Не можеме да ти даваме линкови до пиратерија за да ја симнеш, туку можеме да ти кажеме каде ја имаш демо верзија или каде да ја купиш.
За повеќе инфо за игрицава види овде и тука доколку сакаш да ја купиш (не е многу скапа - $22.95)
Pa sve spored nastanite i slucuvanjata ..... a tie vikaat deka timot sto ja pravel igrata odnosno kompanijata Iguana Entertainment e odamna bankrotirana .... na sajtot na poranesnata izdavacka kukja na ovaa igra Acclaim Entertainment ovaa igra ne moze ni da se najde a na sajtot na poslednata izdavacka kukja Throwback Entertainment pa nema nikakvi informacii ni za cena ni za butur.
Taka da izgleda site dignale race od igrava .... spored toa i polovno CD da se prodade e premija