Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

Продадено Razer Deathadder V3 Pro Wireless White

Статус
Затворена за нови мислења.

OrionZ

Gaining Experience
23 јануари 2015
79
94
OrionZ додаде нов оглас:

Razer Deathadder V3 Pro Wireless White - 6.300 ден.

Фабричка состојба, купен средина на март и активно користен дваесетина дена. Навикнат сум на далеку потешки глувци и никако не можам да се прилагодам на тежина од 64 грама, затоа иде на продажба. Гаранција до март 2025 во Сетек.

Контакт 070/249-656 Никола

Погледнете го атачментот 126302Погледнете го атачментот 126303Погледнете го атачментот 126304

Видете го целиот оглас...

PandaBomber

On your way to fame
13 јуни 2012
486
662
Ако не го продадеш, пробај користи го со грип лепенките, друго искуство е. Едноставно подобро ти е фатен во рака, фабричката глазура е многу лизгава, ме болеше цела рака се борев да го држам маусот се додека не го залепив.

OrionZ

Gaining Experience
23 јануари 2015
79
94
Ако не го продадеш, пробај користи го со грип лепенките, друго искуство е. Едноставно подобро ти е фатен во рака, фабричката глазура е многу лизгава, ме болеше цела рака се борев да го држам маусот се додека не го залепив.
Совршено лежи во рака (20x11), глазурата не е воопшто лизгава не знам зашто такво искуство си имал, премногу потење може да е причината за тоа :)

Едино што ми пречи е ''тежината'', во секој друг аспект е убедливо најдобриот маус што сум го користел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.189
Мислења
1.007.701
Членови
36.674
Најнов член