Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Zdr sakam da zemam xbox series x zaradi game pass,imam ps5 i brzo mi se zdosadi od nego i dali e po dobro da go smenam ps5 za xbox nekoj iskustvo sto ima xbox da kaze kako e
Освен ексклузивите на сони нема некоја разлика, плус сериес х не е така ружен и одговара со мебелот Од сите игри на сони јас ги сакам само Horizon и Death Stranding што ми беше недоволна причина за да го купам.
Се мислам за истото, поготово со моменталните цени на PS5 за casual gaming, многу некако почна да ме влече. Јас повеќе се мислев кон Xbox Х, ама моменталните цени кај нас на таа конзола се многу посолени од PS5. Каде би можел да најдам Xbox кај нас со по пристојна цена?
Едина причина што ме тераше е баш Game Pass, за поголемата колекција на игри и планирам евентуално да имам и гејминг ПЦ па ќе имам пристап и до игрите таму. Видов во друг пост за GamePass имаше трик да се земе преку Турција за евтини пари, постои нешто слично за PS?
Ете јас неќев и на крај пак купив ps5 и неможам да кажам дека ми е криво, ми искочи околу 24к од кај грците и си земав летово да го пробаме. Прв проблем и главен се игрите, на старо се продаваат над реална цена а во продавнициве нема ни да коментирам ама ај ексклузиви се тоа е.
Се турив у поход ги собрав Horizon, God of war, uncharted, last of us, Ratchet and clank ми фали уште tsushima а спајдермен не ги сакам и ги свртев сите и сега стои така си го играм хбох от. Секоја чест за контролерот и вибрациите ама ексклузививе им се сите од пс4 па преработени и ако некој ги има изиграно тоа е тоа се е веќе видено.
За купување на ваучери користам амазон со адреда во уса пошто инаку не дава да купиш, па ги активирам на акаунтот што исто е во уса за цени во долари. Пс плус забегаа со цена а не нудат толку добри игри ко гејм пас.
Хбох уште не е трагична претплатата преку турција и цените на игрите се секако поевтини од пс поготово на попуст и плус плаќаш директ со картица.