Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Kako sto site znaeme PS3 po dolgo cekanje konecno e dostapen i kaj nas.
Isto taka znaeme deka PS3 e najdobrata i najpopularna konzola na svetot isto kako sto bese i negoviot prethodnik PS2. No ima mala izmena vo novite serii na proizvodstvo taka sto nema da bide implementiran cipot koj sto gi podrzuva i igrite za PS2 poradi toa sto cipot e skap za proizvodstvo i ne e isplatlivo negovoto implementiranje. Inaku PS3 e od tretata genetacija na konzoli.
Sony go drzi prvoto mesto vo svetot na konzolite. Ako nekoj ima PS3 ili barem go ima probano neka pise obavezno.
Edna golema desetka za Sony najdobrata companija vo svetot.
:bravo:
PS3 e vrv ne samo toa sto ima moznost za igranje vo virtuelna realnost tuku i gledanjeto na filmovi ke bide senzacija na PS3 so podrskata na blueray disk,voedno toj e inajevtin pleer za blueray diskovite,no na nas pazar seuste e luksuz so cena od 650 evra
dokolku nekoj znae za poevtina verzija neka ja kazi firmata koja go nudi toa,cela evropa
PS3 e po cena od 400evra samo kaj nas e nad 600 evra
Jas imam kupeno PS3 konsola i nemozam da se pozalam od nejze poradi poveke pricini
Konsolata e stvarno dobro dizajnirana kako prvo i mozam da kazam deka ostanatite konsoli nemozat da priblizat ni malku
imam zemeno LCD 107 televizor so vlez na HDMI konzolata mi e priklucena na toj vlez vo nivo na grafika me iznenadija mnogu
ja imam kupeno za 400€ no ne zapaziv ima razlika so konsolata koja vredi 600€
a zosto ovaa konsola sto e 400€ nema za SD memoriska i nemoze da se igraat igri za ps2 malce glupo mislam
ustvari ne e poeftineta nego se izvadeni nekoj raboti u stvari se isfrleni i HDD e 40go hmm toa i ne me interesira mnogu no da moze da igram PS2 malku me zabrinuva
veke vo Francija ja imaat haknato i veke se igraat igri piratski no cedinjata se previse skapi da moze da se graviraat igri na prazni diskovi
no imam videno decki veke imaat napraveno bekap za da igraat PS2 znaci igrite gi stavaat na HDD i taka uspevaat da gi igraat malce e zamrseno no se nadevam za nekoe vreme ke se najde nekoja solucija da se sredi ovoj problem
tolku za sega dokolku imate nekoe prasanje povelete pozdrav:bravo: