Pyropwnage
Intern
дали некој може и знае да ми помогне околу ps3 и додавање игри, после апдејт не отвора игри и неможе да се најде
pacckage menager
моментално е 4.91
pacckage menager
моментално е 4.91
CFW downgrader ти треба ваљда, и никако апдејтирање пак.гледав видеа да го вратам на 4.88 ама да не го рикнам,некој за помош?
Друже напрај му jailbreak повторно, нема да ти требаат ни 10 минути да му направиш jailbreak и на 4.91 со Hen. Искрено не ја гледам поентата да правиш downgrade na 4.88....гледав видеа да го вратам на 4.88 ама да не го рикнам,некој за помош?
нов акаунт, и не одбирај МкдДа не отворам нова тема , купив половен пс4 не ми ја прифаќа картичката од тутунска под UK го отворив акаунтот. Сакам да си купам некоја игрица. Не е чипуван. Погледнете го атачментот 141173
Знае некој ?
И јас би идел со US акаунт и ќе си купиш giftcards со кредити од https://www.pcgamesupply.com/, ти стига код, го подигаш внатре на твој акаунт. US giftcards се најмногу достапни и затоа имаат најмала провизија. Можеш да наоѓаш и UK giftcards aма повеќе провизии ќе плаќаш. Македонска каритчка и македонски paypal никако не можеш да врзеш на PSN.Да не отворам нова тема , купив половен пс4 не ми ја прифаќа картичката од тутунска под UK го отворив акаунтот. Сакам да си купам некоја игрица. Не е чипуван. Погледнете го атачментот 141173
Знае некој ?