Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Продолжена логин сесија

Статус
Затворена за нови мислења.

D

Администратор
31 март 2007
3.983
4.148
www.aqtos.com
Логин сесијата на ИТ Форум е продолжена на 2 часа.

Досегашната логин сесија беше 15 минути.

Периодот во следните две недели ќе се смета за бета период, а доколку се е во ред, по истекување на овој период новото времетраење на сесијата ќе биде имплементирано.

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Супер.. Многу беше малце 15 минути, замараше со логирање нонстоп.. Вака сепак е подобро иако знаеш дека ја сум за поголемо зголемување :)

M

Mr.Alien

Гостин
Ишала, редно беше....:lele:.
Не можеше на раат да се погледнат постови - за секоја реплика/пост (во најголемиот број случаеви) мораше одново да се логирам. Навистина, сафра фаќаше од логирање на секои 15 минути.

Ata

Intern
21 април 2007
418
15
можда не е место тука, но може ли да се намали времето поминато помеќу два поста, сега е 30 сек. и некогаш некако ме нервира да чекам,
не дека 30 сек. се нешто многу , ама...

D

Администратор
31 март 2007
3.983
4.148
www.aqtos.com
можда не е место тука, но може ли да се намали времето поминато помеќу два поста, сега е 30 сек. и некогаш некако ме нервира да чекам,
не дека 30 сек. се нешто многу , ама...

Zaradi kakva-takva zashtita od SPAM-iranje, podobro e da stojat tie 30 sekundi :-D

Freaker

Intern
9 април 2007
418
8
Е ова е за поздравување БРАВО АДМИНИ, не знам колку пати живци сум кинел со повторно логирање

_EAX

Intern
17 август 2007
827
6
www.rutix.byethost17.com
Нема потреба ни да го исклучиш, доволно е да не сурфаш по форумот.. Мислам дека е 1 час.. Not sure, можеби и помалку

epa togas komotno neka stikliraat "zapomni me" i nema "nikad" da bidat odlogirani, so sekoe posetuvanje na stranata ke bidat avtomatski logirani

Ata

Intern
21 април 2007
418
15
Да бе, тоа ти е најпаметно. И јас на почеток се нервирав со тие 15-20 минути, потоа си штиклирав, и сега само операта да ја стартувам, кабелот во пц-то и завршена работа

Master4e

Intern
11 мај 2007
242
9
i mene ne mi smetaa tie 15 min. namesten mi e browserot avtomatski da se logira kako sekade sto sum registriran taka i na IT taka da ne mi smetase.

Ata

Intern
21 април 2007
418
15
Ако сурфаш од дома, ок е тоа.
Ама ако идеш по интернет каефеани, не бива. Сите немаат интерент дома.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.377
Мислења
1.010.507
Членови
36.676