- Ја почнал/а темата
Pane-G
On your way to fame
- 9 мај 2012
- 1,535
- 870
Како што гласи огласот Samsung Galaxy S10+ Note 5G се продава за 33.000 денари или по ПП за детални инфо. Одлично сочувано и пазено користено е околу година и нешто половина , гаранција е изгубено оти е странска но гарантирам дека е совршено и беспрекорно функционира според фабрички и нема странски ЛОГО и Блотвери и е со ексинос чипсет и тукушто е апдејтирано на андроид 11 со UI 3 и тоа директ од телефонот.
Боја е silver aura слеано како виножито
Сликиве е сликано од Samsung Galaxy S20 Note Ultra 5G . И искрено да бев зорт немаше да го продадам Нотето 10 плус ами причина е ова ми е вишок затоа го продавам и нема никаква разлика со Ноте 20 ултра освен камери и некои занемарливи детали и да знаев дека нема разлика и немаше да купам С20 Нотето. Инфо по ПП и тука следува оригинален смарт ковер кое ме чинеше 70 евра од ебај и фул пакет
Sent from my S20 Note Ultra 5G SM-N986U using Tapatalk
Боја е silver aura слеано како виножито
Сликиве е сликано од Samsung Galaxy S20 Note Ultra 5G . И искрено да бев зорт немаше да го продадам Нотето 10 плус ами причина е ова ми е вишок затоа го продавам и нема никаква разлика со Ноте 20 ултра освен камери и некои занемарливи детали и да знаев дека нема разлика и немаше да купам С20 Нотето. Инфо по ПП и тука следува оригинален смарт ковер кое ме чинеше 70 евра од ебај и фул пакет

Sent from my S20 Note Ultra 5G SM-N986U using Tapatalk