Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

Продадено Продавам две машки GILDAN маици XL

Статус
Затворена за нови мислења.

mdeni

Unbeatable
24 септември 2012
5.968
5.865
mdeni додаде нов оглас:

Продавам две машки GILDAN маици XL - 800 ден.

Нарачував разни маици периодов за да испитам броеви, димензии, крој, и слично. Заклучив дека од Gildan мене ми треба L или можда М. XL ми се големи, затоа ги огласувам тука зошто знам дека луѓе бараа и сакаа да видат како изгледаат гилдан маиците. Маиците може да се земат од Центар/Карпош1 и не се праќаат по карго. Големки се доста, и се за покрупни луѓе. Маиците не се перени.

Продавам маица:
GILDAN® MEN’S HEAVY COTTON™ T-SHIRT G5000 COLOR: Irish Green (големина измерете си дома друга маица...

Видете го целиот оглас...

mdeni

Unbeatable
24 септември 2012
5.968
5.865
Скапи ви се или големи ви се? Или ве мрзи до карпош 1 да дојдете? Јас мислев ќе се потепа народ, како зборевте во темана маици. Одвај ги најдов да ги довлечкам до МК. Што е работава?

TylerMkD

Guru
7 ноември 2014
4.537
9.593
Скапи ви се или големи ви се? Или ве мрзи до карпош 1 да дојдете? Јас мислев ќе се потепа народ, како зборевте во темана маици. Одвај ги најдов да ги довлечкам до МК. Што е работава?
Тоа сакав и јас да прашам, мислем 15 одговори ќе има темава...

JasSum

Unstoppable
8 мај 2007
2.288
2.697
црна е најпродавана боја.

alkibijad01

Gaining Experience
8 октомври 2016
342
376
На тапаток не се чита целиот оглас, шо ќе праиш.

Sent from my moto g(9) play using Tapatalk

mdeni

Unbeatable
24 септември 2012
5.968
5.865
Нарачував разни маици периодов за да испитам броеви, димензии, крој, и слично. Заклучив дека од Gildan мене ми треба L или можда М. XL ми се големи, затоа ги огласувам тука зошто знам дека луѓе бараа и сакаа да видат како изгледаат гилдан маиците. Маиците може да се земат од Центар/Карпош1 и не се праќаат по карго. Големки се доста, и се за покрупни луѓе. Маиците не се перени.

Продавам маица:
GILDAN® MEN’S HEAVY COTTON™ T-SHIRT G5000 COLOR: Irish Green (големина измерете си дома друга маица ширина 61цм, и должина 75цм)
Цена за зелената 500 денари. Gildan® Men’s Heavy Cotton™ T-shirt
p3B6jtN.png

Продавам маица:
GILDAN® MEN'S ULTRA COTTON ADULT T-SHIRT G4100 COLOR: White (големина измерете си дома друга маица ширина 61цм, и должина 75цм)
Цена за белата 500 денари. Men's Ultra Cotton Adult T-Shirt, 2 Pack

Двете заедно 800 денари.

acikaaa

Practice makes perfect
22 октомври 2018
1.094
1.063
Скопје
Не друже големи ни се :D да пишеше М големина овде ќе беше “ покољ” кој да купи ;)

mdeni

Unbeatable
24 септември 2012
5.968
5.865
Не друже големи ни се :D да пишеше М големина овде ќе беше “ покољ” кој да купи ;)
Држи вода затоа прашав. И мене ми се големи, иначе Л си ги задржав.
Од друга страна па еден член ми пиша да не имам XXXL. Така да све освен XL

smole

Unbeatable
18 април 2007
3.875
4.550
Држи вода затоа прашав. И мене ми се големи, иначе Л си ги задржав.
Од друга страна па еден член ми пиша да не имам XXXL. Така да све освен XL
3XL Gildan е многу голема + има повисока цена. S-2XL имаат иста цена, 3XL и поголеми бројчоња се поскапи.

Necromancer

Unbeatable
24 февруари 2012
4.152
5.418
Скопје
Јас сакав да ти ги земам, ама не ме носи патот до К1 :sneaky:

Ајде резервирај, ќе дојдам до утре/среда. Ќе ти пишам пп. И онака сум мањак мајци.

Последна промена:

mdeni

Unbeatable
24 септември 2012
5.968
5.865
Јас сакав да ти ги земам, ама не ме носи патот до К1 :sneaky:

Ајде резервирај, ќе дојдам до утре/среда. Ќе ти пишам пп. И онака сум мањак мајви.
Измери си 61цм кај мевот на некоја твоја маица и ќе видиш колкави се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.374
Мислења
1.010.475
Членови
36.676
Најнов член