Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

Продадено Продавам Casio Edifice часовник

Статус
Затворена за нови мислења.

DrMTR

Guru
27 март 2014
7.487
7.746
mikrotikmacedonia.online
DrMTR додаде нов оглас:

Продавам Casio Edifice часовник - 4.000 ден.

Продавам скоро нов Casio Edifice часовник, носен многу малку. Без никакво оштетување по стаклото или телото на истиот. Го продавам бидејки земав друг часовник, и немам место во кутијата со часовници (собира до 10 вкупно) за него, а и доста ретко го носам. Мислам дека е 43-44мм големина. Редовно одржуван со нова батерија сменета пред 4 месеци. Заинтересирани во ПП.

Цена: 4000 денари! За Edifice серијата ова е џабе!

Видете го целиот оглас...

DrMTR

Guru
27 март 2014
7.487
7.746
mikrotikmacedonia.online
1890 поефтин.

Многу убав саат.
Точно. Ова,е првиот саат што го имам купено досега. Го имам носено се на се 20-тина пати, пошо немав навика да носам саат. Со,текот на времето направив колекција од поскапи часовници, и овој иако е како нов, немам што да го правам, затоа и го продавам, не дека нешто му фали , или е оштетен.

kolesk

On your way to fame
6 февруари 2016
501
705
@DrMTR немој да ме тепаш за спамот, ама, да не знаеш каде може да се купу восток, кај нас? Имам мерак така на ретро прикази.

DrMTR

Guru
27 март 2014
7.487
7.746
mikrotikmacedonia.online
@DrMTR немој да ме тепаш за спамот, ама, да не знаеш каде може да се купу восток, кај нас? Имам мерак така на ретро прикази.
Најблизу Србија или Бугарија ги има по дилери. Не сакам Руски саати, некако ми немаат стил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
48.661
Мислења
998.864
Членови
36.614
Најнов член