Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

???Procistuvane na video???

filipvselena

Gaining Experience
7 април 2007
2.924
183
Znae li nekoj nekoe programce za procistuvane na slikata od klipovi?Imam edni klipovi i slikata e losa pa sakam so nekoj program slikata da ja podobram nekako da ja filtriram da bide normalna da moze da se gleda!Koj znae neka pise.Pozdrav:D

direktor.e

Intern
6 април 2007
608
4
Toa postoi samo vo CSI :) Ako izvorniot klip (originalot) e los, distorziran ili so zrna, nepostoi teoretska moznost da se sredi. Moze da se koregira balans na boja, brightness, contrast i sl karakteristiki.
A ako gresam, siguren sum deka ima mnogu luge sto bo platile za takvo nesto...i jas sum megju niv

Angel

Intern
21 април 2007
314
27
FFD show

Probaj so ffd show, megutoa se sto moze da se napravi se epten mail korekcii koi za osteteni materijali ne pomagaat mnogu. ffd show e realtime, a ako sakas da go rendash so korekcii, probaj so avid media composer

sonic

Intern
13 ноември 2007
529
5
Imaa napraveno takvo nesto na Tehnicki Fakultet Skopje. Samo za sliki bese a ne za celo video.

да , за видео е многу потешко и нема шанси да изгледа перфектно а идентично со оригиналното видео... сепак големи екипи можат да постигнт добар резултат.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.064
Мислења
1.005.078
Членови
36.673
Најнов член
gogins