Стани премиум член, добиј куп бенефити и поддржи ја работата на IT.mk!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Проблем

Статус
Затворена за нови мислења.

Freaker

Intern
9 април 2007
418
8
Последно време имам некој проблем, неколку постови што ги пишувам ми ги нема, не знам што е проблемот, дали некој ги брише или ги проверувате пред да ги објавите, во постовите немаше ништо навредливо или пак беа надвор од темата

SwIPE

Intern
29 мај 2007
346
5
Последно време имам некој проблем, неколку постови што ги пишувам ми ги нема, не знам што е проблемот, дали некој ги брише или ги проверувате пред да ги објавите, во постовите немаше ништо навредливо или пак беа надвор од темата

Ха Ха и јас имам ист проблем како твојот, имам приметено дека и на мене ми нема некои постови, само мислам дека пред да се избрише некој пост од страна на администраторите на форумов би требало корисникот на кого му се брише постот да биде известен преку ПП - за да нема вакви забуни ;)

M

Mr.Alien

Гостин
Да не ви се преместени во БОРЕЧКИ КЛУБ или во OFF TOPIC теми?

SwIPE

Intern
29 мај 2007
346
5
Мислам дека не се преместени, а и да се избришани сигурно имало добра причина, бидејќи одвреме-навреме имам навика и малку да подзаборавам на правилата на форумов, но во никој случај намерно. Како и да е сепак тоа е наша грешка, а администраторите тука се должни да поправат :da:

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
45.663
Мислења
946.881
Членови
34.140
Огласи