Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Последно време имам некој проблем, неколку постови што ги пишувам ми ги нема, не знам што е проблемот, дали некој ги брише или ги проверувате пред да ги објавите, во постовите немаше ништо навредливо или пак беа надвор од темата
Последно време имам некој проблем, неколку постови што ги пишувам ми ги нема, не знам што е проблемот, дали некој ги брише или ги проверувате пред да ги објавите, во постовите немаше ништо навредливо или пак беа надвор од темата
Ха Ха и јас имам ист проблем како твојот, имам приметено дека и на мене ми нема некои постови, само мислам дека пред да се избрише некој пост од страна на администраторите на форумов би требало корисникот на кого му се брише постот да биде известен преку ПП - за да нема вакви забуни
Мислам дека не се преместени, а и да се избришани сигурно имало добра причина, бидејќи одвреме-навреме имам навика и малку да подзаборавам на правилата на форумов, но во никој случај намерно. Како и да е сепак тоа е наша грешка, а администраторите тука се должни да поправат :da: