Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Проблем со Yahoo Mail кој е хакиран - Како да се врати истиот ?

ernesto

Intern
8 април 2008
175
10
Kumanovo
ernesto's setup  
Processor & Cooler
Intel (R) Core (TM) i3-5005U CPU @ 2.00GHz
Storage
1 TB
RAM
4 GB
Video card
Intel
Mouse
Gembird
OS
Windows 10
Мојот пријател има проблем со Yahoo Mail кој е хакиран. Незнам како да го врати истиот. Нема оставено друга email адреса, не ги знае безбедносните прашања што ги има оставено бидејки mail-от го има направено уште 2005 година.
Инаку со истиот mail се најавува на Facebook. Прашањето ми е каде да се обратиме за да може да си ја врати mail адресата на Yahoo, дали ке треба да проба да побара помош или да прати порака до Support na Yahoo од некоја IP Adresa од која се има највеке најавувано?
Ако некој имал ваков или сличен проблем или да знае како да се реши нека одговори...

23 декември 2019
1
0
ista maka,go dadov mobilniot vo t mobile na servis i zaboraviv da ja zatvoram e mail adresata yahoo,i eve do sega ni daj ni pridaj ce ostaram no nema od majka nekoj za pomos,ako ima neka pise i kaj mene ce se dogovorime,pozdrav na site

draganamon

On your way to fame
24 јануари 2016
646
791
Skopje
draganamon's setup  
Processor & Cooler
i7-12700H
Storage
2 x 1TB SSD
RAM
32gb DDR5
Case
XPS 17
Mouse
Logitech 502
Keyboard
Logitech G Pro
Audio
Logitech G51 5.1 & Creative Sound Blaster X-Fi 5.1
Monitor
Dell U2419H
OS
Windows 11
Izvini za latinica, of telefon pisuvam.
Ist problem, probav da gi kontaktoram yahoo support, neuspesno. Ne mi se veruvase deka nema made da se obrati covek.
Ako najdes resenie pls pisi

Испратено од SM-J320FN преку IT.mk форум апликација

draganamon

On your way to fame
24 јануари 2016
646
791
Skopje
draganamon's setup  
Processor & Cooler
i7-12700H
Storage
2 x 1TB SSD
RAM
32gb DDR5
Case
XPS 17
Mouse
Logitech 502
Keyboard
Logitech G Pro
Audio
Monitor
Dell U2419H
OS
Windows 11
Таа емиал адреса, [email protected] неам поима како е ставена за верификација. Пратив барање до Yahoo support, ке видеме. za Avid.png

HerMudo

Intern
10 декември 2019
27
12
Ako mailot e hakiran edinstven nacin da go vratis e preku support, a support ke ti baraat podatoci za verifikacija deka si toa ti (ownerot na mailot) moze da ti baraat sequrity question, telefonski broj ako si stavil nekogas na milot ili pa si stail drug mail za security

Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација

Pane24

Mariovec
31 октомври 2012
6.310
7.059
Скопје
www.facebook.com
Може да ги побараат и последните 3 примени имејлови, последните 3 испратени имејлови, лична карта , телефонски броеви и свашта што ке му текне.

bxxxn

Practice makes perfect
11 март 2011
1.548
1.686
Имаше една опција ако ги имаш заборавено security questions, да ти побараат листа на почести праќачи или примачи ко што пиша @Pane24

draganamon

On your way to fame
24 јануари 2016
646
791
Skopje
draganamon's setup  
Processor & Cooler
i7-12700H
Storage
2 x 1TB SSD
RAM
32gb DDR5
Case
XPS 17
Mouse
Logitech 502
Keyboard
Logitech G Pro
Audio
Monitor
Dell U2419H
OS
Windows 11
Yahoo ме одјебаа. Ме препратија на help центар, каде не можам да направам ништо. После на twitter каде кажаа дека они не се за account recovery. И на крај premium support, каде треба да платам 15$ за да направат troubleshooting дечките.
Еве и слика ако не верувате (јас не би верувал некој да пишеше, затоа пракам слика)
Ако има некој идеа, слободно дека пише.
yahoo 2.png

HerMudo

Intern
10 декември 2019
27
12
Yahoo ме одјебаа. Ме препратија на help центар, каде не можам да направам ништо. После на twitter каде кажаа дека они не се за account recovery. И на крај premium support, каде треба да платам 15$ за да направат troubleshooting дечките.
Еве и слика ако не верувате (јас не би верувал некој да пишеше, затоа пракам слика)
Ако има некој идеа, слободно дека пише.
Погледнете го атачментот 87944

Ako imas vazni akaunti na toj mail npr paypal ili nekoj igri kontaktiraj niven support za da ti smenat mail, treba da im kazes deka nemas acces na toj sto ti e haknat

Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
46.096
Мислења
955.363
Членови
34.503
Огласи
2.307