Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Problem so restartiranje na pc..

Статус
Затворена за нови мислења.

fuUuUzZzZy

On your way to fame
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
pa vaka..
Sekogash, posle malce podolg odmor na pc-to ( pr. okolu 10tina saati ) pri slednoto uklucuvanje, prvo se restartira nekolku pati pa se uklucuva celosno..

Inaku, msconfig mi e cist , registri cisti, napraviv nekolku pati scan ( prvo so BitDefender, pa potoa so Kaspersky 7, potoa so SpySweeper i na kraj so CoutrySpyware i nema rezultati..)
Vo sluchaj ako ima problemi so temperatura ( makar shto dokolku kulerot ne e vo red na primer, taka samo ke blokira, - proveriv i toa.. se e vo red)
Izgleda mi ostanuva ushte so format da probam, ama veke koga nemam virusi i nemam drugi problemi so pc-to, ne mi e jasno od sho moze da e ovaj problem..
Neveruvam mnogu, ama mislam deka e mozno i nekoj drug hardverski problem, kako so matichna na primer..

Bash me interesira dali ima nekoj drug nekoja idea vo vrska so ova..

Stane

Gaining Experience
4 октомври 2007
2.497
77
Вака му правеше на еден другар,и мислам дека проблемот е до батеријата на компјутерот(Ти се испразнила изгледа)!!

GeNeRaToR

Intern
20 јануари 2008
538
7
Mene vaka mi pravese koga mu napraviv Stand By i go ostaviv 24 casa. Moze da e do baterijata pa koga go vklucuvas zavergluva po malce.

The_Darkness

Gaining Experience
17 мај 2007
103
53
исто му се случуваше и на еден мој пријател и му рекоа дека е нешто проблем со кондензаторите.можеби е најдобро да го однесеш на сервис,а формат мислам дека нема многу да ти помогне

fuUuUzZzZy

On your way to fame
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Resheno...
Kako sho kazav na pochetok, se dodeka go imav BitDefender nemav mn. problemi, no posle toa, kaspersky go imav mozebi eden mesec, a problemov se poveke beshe aktiven..inaku na krajot i imav problemi i so kernel.dll .. znachi da pretpostavam veke deka bil virus..
pa taka da format mi pomogna...
..Neznam kako kaspersky nishto ne izreagira..
ps. Moe staro pravilo : Se dodeka go imam BitDefender ne se "plasham", a so sekoj ostanat Anti-Virus (makar i shto 60% tvrdat deka Kaspersky i podobar), ne sum bash siguren..

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн администрација

Статистика

Теми
46.060
Мислења
954.712
Членови
34.478