Што кажа сеа!!!!Мојот е приклучен дирекно во штекер, па сам си се исклучува кога ќе се исклучи ком.Провери дали мониторот зема струја од напојувањето на куќиштето или директно од штекер) Ако е приклучен директно во штекер
) тогаш е нормално да не се исклучува сам.
Што кажа сеа!!!!
Мојот е приклучен дирекно во штекер, па сам си се исклучува кога ќе се исклучи ком.
Зависи до мониторот, ама најчесто, кога нема сигнал од графичката, мониторот е во stand by Mode, но екранот се гаси(црно), се до оној момент додека графичката не се упали..
Кога ке го исклучам компјутерот мониторот не се исклучува туку останува на "stand by".
Фина заштита искраено кажано...ама изгледа стварно си имате проблеми со струјата во КумановоПрочитав.
Btw, фала на препораката, али...
и
Малку прашина али јпг![]()
![]()
![]()
Имам проблем со мониторот. Кога ке го исклучам компјутерот мониторот не се исклучува туку останува на "stand by". На екранот нонстоп стои "no video input" Ако некој знае во што е работата ве молам нека пиши. Поздрав
У куманово немамо проблеми сс струју немој да се вреѓамо)
Подесував во графичката па малце се подобри квалитетот. Изгледа такви се иконите нема друго што би било. Или пак нешто до винкоусот. Не ми сметаат многу па затоа ок е.
Баш таа ми е и подесена како да сум знаел.
19" Wide - 1440 x 900