Joco Ilievski
On your way to fame
- 24 август 2011
- 579
- 584
Joco Ilievski's setup
- Processor & Cooler
- Ryzen 7 5700x3D / Wraith Prism
- Motherboard
- Aorus B450 Pro
- Storage
- Samsung 980 PRO NVME m.2 / Samsung EVO 850 250GB / Toshiba 2TB HDD
- PSU
- Sharkoon SilentStorm Icewind Black 80 Bronze Plus 750W
- RAM
- Kingston 2x16GB @ 3200Mhz
- Video card
- Sapphire RX 7700 XT Pure 12GB
- Case
- SAMA Inpower Black Gold 5 v2
- Mouse
- Attack Shark X3 Pro
- Keyboard
- Attack Shark K86 Mechanical + Pudding Keycaps
- Audio
- Genius GX SW-G 2.1 1250
- Monitor
- Benq EX3710Q Mobiuz 165Hz + Dell U2414H 60Hz
- OS
- Windows 11
Здраво,
дали некој има користено ESP32 WiFi контролерче за лед трака?
Идем на install.wled.me страната да го инсталирам софтверот на контролерчето, инсталацијата иде океј, ама никако не можем да го повржем контролерчето со вифи.
Интересно уредче ми е, и пошто обожавам лед, го наручав од али да го испробам пошто има доста добри ефекти, не беше ни скупо, ама не успевам да го повржем со вифи.
Пробав со постара верзија на софтверот, со најновата, инсталирав драјвери баш за тој чип што е на контролерчето, пробав со друг усб порт на компјутер, пробав дури и друг браузер.... нејќе никако.
дали некој има користено ESP32 WiFi контролерче за лед трака?
Идем на install.wled.me страната да го инсталирам софтверот на контролерчето, инсталацијата иде океј, ама никако не можем да го повржем контролерчето со вифи.
Интересно уредче ми е, и пошто обожавам лед, го наручав од али да го испробам пошто има доста добри ефекти, не беше ни скупо, ама не успевам да го повржем со вифи.
Пробав со постара верзија на софтверот, со најновата, инсталирав драјвери баш за тој чип што е на контролерчето, пробав со друг усб порт на компјутер, пробав дури и друг браузер.... нејќе никако.