Ibrakadabra
Intern
Веќе неколку дена иам проблем со компјутеров... Пун ми е тројанци, веќе подолго време, неам некој добар антивирус и многу јасно беше дека ќе се деси вакво нешто... Пред некој ден инсталирав Nod32 и напраив scan, стигна до 99% и се закочи.. Го рестартирав компјутерот арно ама на подигање стигав до десктоп и таму не успевав ништо да стиснам... На која иконка и да стиснев се укочуваше... Преку safe mode го избришав nod-от и се среди... Ама за кратко...
Еве сабајлево, не успевам да влезам во ниеден фолдер... ми се појавува Data Execution Prevention - Microsoft Windows прозорец, и не успевам да влезам во ниеден фолдер. Можам само да пуштам winamp, mozzila пошо иконките за нив ми се на десктоп.... подалеку не успевам да стигнам...
Што да праам!? Хелп...
Еве сабајлево, не успевам да влезам во ниеден фолдер... ми се појавува Data Execution Prevention - Microsoft Windows прозорец, и не успевам да влезам во ниеден фолдер. Можам само да пуштам winamp, mozzila пошо иконките за нив ми се на десктоп.... подалеку не успевам да стигнам...
Што да праам!? Хелп...