Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Принт на маици

ImTheDude

Careful man, there’s a beverage here!
31 октомври 2011
729
1.186
ImTheDude's setup  
Processor & Cooler
i7 11700KF
Motherboard
ROG STRIX Z590-E
Storage
512GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD + 8TB HDD
PSU
750W 80+ Gold
RAM
2x16GB DDR4
Video card
AMD RX 6900 XT RedDevil
Case
Asus ROG GC35
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Gigabyte K83, Logitech F710, XBox 360
Audio
Focusrite Scarlett 2i2 2nd
Monitor
AOC AG241QX @ 144Hz & Asus VS247H 24" @ 60Hz
OS
Win 10
Ми треба предлог за место што ви е проверено каде што може да се испринта посебен дизајн на маици, мала количина 5-6 маици.
Или уште подобро, ако некој од вас се бави со такво нешто, пишете ми.
Фала.

Решение
Јави ми се.
Тоа е една од работите што ги правам.
Ми треба предлог за место што ви е проверено каде што може да се испринта посебен дизајн на маици, мала количина 5-6 маици.
Или уште подобро, ако некој од вас се бави со такво нешто, пишете ми.
Фала.

JasSum

Unstoppable
8 мај 2007
2.046
2.315
Зборам за нормален мев, накај слаб. Не за голем.

И број поголема ракавите ќе се уште пошироки, градите како торба.

Еве ти споредба на "поголем број" со "соодветен крој".
View: https://youtu.be/OSy0903Gtr8
продажно видео за брендот. Споредуваат цевка крој (за тоа се такви вреќасти) и страничен шев. Со тоа што нивниот крој е ок за доста покрупни луѓе. Сите имаат прилично мускулести надлактици, па ако не си како дечките од видеото, може и да не изгледаш толку добро :)

mdeni

Unbeatable
24 септември 2012
5.639
5.534
продажно видео за брендот. Споредуваат цевка крој (за тоа се такви вреќасти) и страничен шев. Со тоа што нивниот крој е ок за доста покрупни луѓе. Сите имаат прилично мускулести надлактици, па ако не си како дечките од видеото, може и да не изгледаш толку добро :)
Така е. Не ги "фалев" како марка, не ја знам. Ама поентата е доловена добро. Тоа го зборам.

JasSum

Unstoppable
8 мај 2007
2.046
2.315
Така е. Не ги "фалев" како марка, не ја знам. Ама поентата е доловена добро. Тоа го зборам.
Се што е гардероба не може да му стои добро на секого. Има некои модели што на никого не му стојат добро, а други стојат добро на повеќето луѓе.

psiXaa

Intern
15 август 2023
1
0
Здраво, каде може во МК да се испечатат црни маици со сито печат во боја. Дизајнот е мој... Се работи за маици за метал бенд

micio

Intern
13 ноември 2007
32
3
еј здраво, налетав на оваа тема и купив и gildan и fruit of the loom маици. овие гилдан ми беа мн тесни околу врато, а најмн ме бендиса original t-shirt од fruit of the loom. фала на инфо, КУПИШТА блузи имав купено пред ова од мк и задоволен сум од овие брендови шо и зедов а ги препорачавте тука.

патем, во план сум да нарачам поке парчина, сеа ко знам дека се чешит. ако сака некој можам да му збркам работа ко ќе зеам за мене. ги најдов на ebay
но ги нарачав од веб страна TicTex | Basic Kleidung & Klamotten ☀️ Fashion Online Shop (TicTex | Basic Kleidung & Klamotten ☀️ Fashion Online Shop)

од овие модели по парче М нарачав за споредба: gildan 2000, gildan 5000, FOTL Valueweight T, FOTL Super Premium T и FOTL Original T. горе-долу сите сличи беа, која тро во врато тесна, во некои ми жежеше мн, оваа orignal т најмн ме бендиса и од неа ќе нарачам поке парчина чим ми се трефна. е сеа, ако имате некој предлог друг бренд на t-shirt да пробам шо го има на странава пишете.

DISCLAIMER: ги нарачувам кај еден пријател во германија, после тој ми ги праќа тука и неам некој дефинитивен timeframe кога ќе нарачам и кога ќе организирам превоз за до мк.

EDIT: извинете, не сум мн активен на интернет, така да неам идеја/искуство како да прајме организација ако некој/некоја сака да му земам блуза и како да “напрам список“. ако ми пишите порака не знам... најкасно за недела ќе реплицирам си велам, мозжи и побрзо. засега реков да го спомнам ова, имам тро обавези но ке се потрудам да ја проверам темава за некој ден
фала
EDIT 2: еве тука и закачив овие specs sheets, не знам како да ги наречам, од блузите се шо и зедов, ги имав веќе симнато - доколку има нешто да ме прашате поконкретно за блузите или ако треба фидбек да дам при наредна прилика. поз

Атачменти

• 5000.pdf
    3,7 MB · Прегледи: 15
  • FOL 61-036-0 - Valueweight T.pdf
    1,6 MB · Прегледи: 3
  • FOL 61-044-0 - Super Premium T.pdf
    1,5 MB · Прегледи: 2
  • 2000.pdf
    3,7 MB · Прегледи: 2
  • FOL 61-082-0 - Original T.pdf
    1,6 MB · Прегледи: 3
Последна промена:

micio

Intern
13 ноември 2007
32
3
Попрајте ако грешам, али попе немале гилдан а кај ЈасСум на страница прочитав дека само црни има, за други имаше минимална нарачка. Налет то не ги притав, така за носење ги зедов.

А македонските конфекции квалитетните не ги продавале локално. Ја прочитав темава нешто да не сум пропуштил, и видов смоле дека ги пофали американ аппарел, па ќе нарачам таква наредна прилика.

Исто, @mdeni заприметив дека сакал гилдан и АА, па нека ме пинги ако сеуште е со намера. Тука еден disclaimer: @Lokvan прочитав дека праша за организација на големо; можам да направам услуга за по некое парче ако сака некој за лична употреба. Не ми ги земам овие за бизнис или за принтање. Поздрав

micio

Intern
13 ноември 2007
32
3
Овие гилдан шо ми беа тесни околу врато, вчера преспав со една јаката се напрај како узвратка и се растегна/деформира. Не би купил пак.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
46.118
Мислења
955.826
Членови
34.517
Огласи
2.321