Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Пријава на грешка

Статус
Затворена за нови мислења.

Alexandar

Gaining Experience
21 мај 2007
2.514
90
Добра работа завршивте со новиот линк непрочитани мислења, но после неговото воведување забележав 2 грешки.

1. Има грешка во сумирањето на непрочитаните мислења. Јас имав 6 непрочитани, а пишуваше дека имам 11.

2. Пред насловот на главните теми, иконата којашто покажува дали форумот содржи нови мислења не функционира најдобро. На многу теми покажува дека содржат нови мислења.

bons

Gaining Experience
9 април 2007
242
67
Има грешка, мене ми јавува 64 непрочитани теми, стари дури 2 недели, а сум ги прочитал :)

drownz

Master
8 март 2007
1.454
202
Куманово
iwmnetwork.com
Вака... :))

За да новата екстензија ги гледа мислењата како прочитани, треба да ја отворите темата со нови мислења или пак да ги обележите сите мислења како прочитани. Значи не е доволно само да се логирате на форумот.

Исто, пријавува непрочитани мислења, не теми.

Кај мене работи без проблем, но ако се покаже како проблематична за повеќето членови, екстензијата ќе биде избришана. :rolleyes:

За почеток, кликнете на "Обележи ги форумите како прочитани" за да ве запознае екстензијата. :))

TheOracle

Intern
16 септември 2007
12
1
Кај мене има проблеми со потписот..сетиран, штиклиран да с егледа али јок...јас барем не можам да го видам....

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
48.817
Мислења
1.001.529
Членови
36.639