Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
При ставање на USB се појавува Blue Screen od Death
Пак јас
Кај комшијата при ставање на Usb stick и Usb camera се појавува memory dump?
Има Windows SP3 свежо форматиран, порано не правело така али еве сега заебава.
Скенирано со KIS7 и нема вируси. Ако се сретнал некој со ваков проблем кажувајте!
И ја така мислам. Пробај со ЅР-2. Досега неам користено ЅР-3, ама од повеќето колеги и пријатели кои го ставиле еднаш, се вратиле пак на ЅР-2. Има некои заебанции со ЅР-3, можно е и тоа да е.
После инсталацијата на SP3 си работеше USB без проблеми, истиот Windows е инсталиран и на друг PC и си работи без проблеми. Ке му мавнам уште еден format па би требалo да работи како што треба али прво ке видам да не е до она GDI Detection Tool
10x
И јас се нервирам нешто кога неможам да најдам за да го решам проблемот. Можеби било до некои лошо инсталирани драјвери? За тоа и не сака да се бутира?????
Ја денес напраив формат, после точно година и 1 месец. Ама не затоа што ми беше сјебано нешто, него затоа што инсталирав Виста. Сега ХР-то ми седи на друг хард диск, и btw се понаша исто ко на денот кога го инсталирав......