31 октомври 2008 Ја почнал/а темата #1 Alexandar Gaining Experience 21 мај 2007 2,514 90 Препорачајте некој квалитетен Wireless Router што го има кај нас и кажете цена и каде може да се купи. Thank You.
Препорачајте некој квалитетен Wireless Router што го има кај нас и кажете цена и каде може да се купи. Thank You.
31 октомври 2008 #2 HijackHacker Gaining Experience 21 февруари 2008 5,108 297 www.gorjan.info Јас би ти рекол Linksys WRT54GL, како најдобар и најфлексибилен рутер. За купување и цени: Риверсофт, Револушн Компјутери
Јас би ти рекол Linksys WRT54GL, како најдобар и најфлексибилен рутер. За купување и цени: Риверсофт, Револушн Компјутери
1 ноември 2008 Ја почнал/а темата #3 Alexandar Gaining Experience 21 мај 2007 2,514 90 За тој се мислев поодамна и денеска го купив. На прв поглед ми изгледа добар, тоа што барав добив, па ќе видиме понатаму како ќе се покаже.
За тој се мислев поодамна и денеска го купив. На прв поглед ми изгледа добар, тоа што барав добив, па ќе видиме понатаму како ќе се покаже.