И во Анхоч го имаш: https://www.anhoch.com/product/599270681/tablet-pc-xiaomi-redmi-pad-4gb128gb-106-ips-mint-green
Лично твој е?Zdravo dechki. Dali nekoj moze da pomogne da go resham problemov?
Иначе би ти препорачал Т-Таблет 5Г од Телеком!Некој предлог таблет до 200е отприлика, за училиште/работа.
Od sestra mi e. Go ostavi doma, stoeshe meseci, i rekov daj da zemam da go napolnam, go staviv na polnach i ova se pojavi. Ja prashav nea, ama neznae sho e rabotataЛично твој е?
Или го најде некако или негде?
Ако е лично твој и имаш се од документи може ке го решиш некако...
Пробај преку iTunes.. можеби ке го средиш, барај туторијали имаш еден куп на ЈутјубOd sestra mi e. Go ostavi doma, stoeshe meseci, i rekov daj da zemam da go napolnam, go staviv na polnach i ova se pojavi. Ja prashav nea, ama neznae sho e rabotata
Go reshiv...fala ti...sega imam drug problem, tachot na ekranot ne rabotit. Dan znajte kolku koshtat da nov ekran so touch?Пробај преку iTunes.. можеби ке го средиш, барај туторијали имаш еден куп на Јутјуб
Добар ќе ти биде, но најголем проблем е што нема GPS, да го ставиш во кола за навигација нема да ти работи.Xiaomi Pad 6 so 6Gb RAM во Анхоч 19к, со 8 Gb RAM 22k. Дали вреди да се плати 3к повеќе ако таблетот се користи само за социјални мрежи, јутјуб и гледање филмови, значи нема да се играат игри?
Земи си ,,Т-Таблет 5Г, од Телеком преодличен за парите!Xiaomi Pad 6 so 6Gb RAM во Анхоч 19к, со 8 Gb RAM 22k. Дали вреди да се плати 3к повеќе ако таблетот се користи само за социјални мрежи, јутјуб и гледање филмови, значи нема да се играат игри?
Xiaomi Pad 6 so 6Gb RAM во Анхоч 19к, со 8 Gb RAM 22k. Дали вреди да се плати 3к повеќе ако таблетот се користи само за социјални мрежи, јутјуб и гледање филмови, значи нема да се играат игри?
Adreamer winspad20 windows tablet pc 6,5-Zoll-tablet n4120 2-in-1 pad windows 11 notebook 8g ram 10,1g ssd tablet - AliExpress 7Здраво дечки,
Ми треба препорака за таблет/2in1 кој што ќе работи на WindowsOS.
Задолжително е да биде на WindowsOS 10/11.
Ќе ми треба цело време да е врзано на Azure VPN.
Големина на displayed од 10"~11", max до 13". Не повеќе од 13", бидејќи целта е секаде да го носам со мене, да бидам достапен/online.
Апликации кои што ќе ги користам на него се: Azure VPN, MS Teams, WebEx, Outlook, SourceTree, и Browser (BitBucket, Jira, и Confluence).
Не е задолжително уредот да е достапен само кај нас во МК, може и од странство, може предлог и од Amazon .de.
За буџет, не би пишал ранг од-до, уредот ми треба за работа, така да би рекол буџет солиден, не би бил проблем буџетот.
Фала ви!