МХ Мастерите не се гејмерски мауси. Имаат и те како осетлив лаг, плус нема самиот маус меморијаСупер маус, го користев 5-6 месеци ама го пензионирав со Logi MX Master 3. Подобро потрошени пари здравје, го има на жирафа БАШ ДЕНЕС само цената не е како што беше порано
Не се промовирани како такви, но еве јас го користам и не забележувам задоцнување при играње FPS игри? А ергономиката би рекол дека е врв, и делува поудобно од овој Сенсеи, но не можам од прва рака да кажам за тој.МХ Мастерите не се гејмерски мауси. Имаат и те како осетлив лаг, плус нема самиот маус меморија
И се тешки пет тона, и се невозможни да се кренат.МХ Мастерите не се гејмерски мауси. Имаат и те како осетлив лаг, плус нема самиот маус меморија
Сензор PAW3395Поздрав, планирам да зимам нов маус, па добро би ми дошла некоја препорака од ваша страна.. пс.. размислувам да го земам Steelseries Sensei Ten.. доколку некој го има нека пиши искуство со маусот..
При промена од мх2 до г903 и те како осеќам разлика. Но точно, ако користиш само еден маус нема да знаеш што пропушташ.Не се промовирани како такви, но еве јас го користам и не забележувам задоцнување при играње FPS игри? А ергономиката би рекол дека е врв, и делува поудобно од овој Сенсеи, но не можам од прва рака да кажам за тој.
Патем го нарачав од АлиЕкспрес, ем поефтино ем не им оставам пари на жирафа.