Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Препорака за ласерски принтер

Статус
Затворена за нови мислења.

drownz

Master
8 март 2007
1.454
202
Куманово
iwmnetwork.com
У план сум да купам ласерски принер за по дома, само што немам претстава which one :chudenje: Некој да препорача некој модел? Гледав по македонскиве фирми и, она на што налетав до сега се HP LaserJet 1018 и 1020.

Значи ми треба принтерче за домашна употреба (највеќе за принтање текст), да е по можност економично :)) и да е со цена до 130€.

Благодарам :tainstven:

Alexandar

Gaining Experience
21 мај 2007
2.514
90
Тие два што си ги видел се многу добри. Ако ти одговара цената ич немој да се мислиш.

reng

Intern
13 август 2007
683
19
Hp е супер, 6 години го користам и само еднаш го имам полнето кетриџот. Се утепав од печатење на него страници. Незнам какви се новите, но и тие се прилично добри, а може и подобри од старите.

M

Mr.Alien

Гостин
Колега, трк по било кој од двата. Сум ги пробал, за тоа што ти треба се пицикато - ~115 Е!

bubace

Intern
10 јули 2007
2
0
У план сум да купам ласерски принер за по дома, само што немам претстава which one :chudenje: Некој да препорача некој модел? Гледав по македонскиве фирми и, она на што налетав до сега се HP LaserJet 1018 и 1020.

Значи ми треба принтерче за домашна употреба (највеќе за принтање текст), да е по можност економично :)) и да е со цена до 130€.

Благодарам :tainstven:
Hp 1018 е стварно квалитетен принтер и печати со доста добар квалитет. Јас на работа печатам не само на тенка обична хартија туку изработуваме и баркодови и ги печатиме на лепенки т.е. (специјална самолеплива хартија) и доста сме задоволни од HP 1018 со оглед на тоа што купивме уште неколку ласерски принтери на кои се лупеше испечатеното! Но доколку печатиш само на обична хартија и ти треба принтер со голема брзина, еконoмичен и ефтин би ти го препорачал HP 2015 кој има опција и за автоматско двострано печаење.

Dare

Intern
8 април 2007
141
2
фала за коментариве инаку и јас сум во план да земам ласерски принтер меѓутоа сакав епсон од анхоч, а според вашите сведоштва HP е далеку поквалитетен

M

Mr.Alien

Гостин
За ласер HP е подобар избор - докажано.
Макар што и EPSON напреднаа на тоа поле...но сепак...HP!

M

Mr.Alien

Гостин
Ништо, повели и друг пат.
Белки ќе дадеш вино за ова :)).
И кажи за која цена го зема?

D

Администратор
31 март 2007
3.982
4.147
www.aqtos.com
Значи ја наебавте сите што препорачавте ако принтерот не му е по кеф на Драун.... пазете се, чоекот има rage issues. :))

Ај со среќа да си принташ.

Темава ја затворам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.169
Мислења
1.007.280