DACIA
Gaining Experience
- 5 јули 2015
- 146
- 231

Stereo слушалки Xbox, црни
Stereo слушалки Xbox, црни nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mk
Или ова ваљда би било попаметен избор?
Па смешно ми падна - „Дали да земам од овие или од овие ... „ и на крај сосема нешто трето си земал. И тоа „стигнаа во огромен bubble wrap ми се јавија до пошта да ги подигнам бидејќи пакетот беше голем и не можеше да го донесе поштарот„@Nikola100 шо е смешното за анкер слушалките?
Јебига, испадна подобра опција од трите. Инаку да, го пакувале ко мислиш слон праќаат, а не слушалки.
Не знам дали имам пишувано некаде.Како си задоволен?
Може си пишувал веќе некаде, не сум видел...
Не се заморни и болни за уши ?- пошто јас никако не поднесувам in-ear слушалка - можеби треба време да се навикнам или уште не сум пробал такви што не болат и иритираат по извесно време (звукот небитно само за удобноста прашувам) .Не знам дали имам пишувано некаде.
Моментално сум на работа и ги носам. Од кога ги купив, ги утепав од користење.
Најдобра слушалка што сум имал у живот. 8+ саати батерија држат, кутијата немам пробано колку држи бидејќи нонстоп ја полнам.
Bass, treble, се онака изедначено, без едното да е повисоко од другото.
Ко шо кажа тртката на мене. И јас не ги сакав порано, сеа не осеќам дека ги носам, прелесни се.Не се заморни и болни за уши ?- пошто јас никако не поднесувам in-ear слушалка - можеби треба време да се навикнам или уште не сум пробал такви што не болат и иритираат по извесно време (звукот небитно само за удобноста прашувам) .
Тоа дека невиноста ја губиш, после тоа убаво еНе се заморни и болни за уши ?- пошто јас никако не поднесувам in-ear слушалка - можеби треба време да се навикнам или уште не сум пробал такви што не болат и иритираат по извесно време (звукот небитно само за удобноста прашувам) .
За таа цена какви и да се - зимај .Ајде да не отварам нова тема
Некој користел Baseus слушалки? Anchoch имаат акција на слушалки.
Ме интересира од овие две кој е подобар
Погледнете го атачментот 151720
Погледнете го атачментот 151721
Знам малите се предност дека може во џеб да ги ставам ама не ми е на прво место тоа битно, туку за до буџет 1000 и нешто плус каков таков добар квалитет.
Меѓу тие две се мислам која е подобра опција.За таа цена какви и да се - зимај .
Сигурно не се лоши штом на продажба ги ставиле - сепак има Анхоч достоинство некое па да не продава фуш роба .
Па тебе бе бате кои ти одговараат повеќе види си .Меѓу тие две се мислам која е подобра опција.
Мене искрено ме нервира маливе малку што имаат гумички на нив.Па тебе бе бате кои ти одговараат повеќе види си .
Јас на пример во уво да пикам , да ме иритира и боли - никогаш не би одбрал.
Тие затворените ми се свиѓаат и може и да ги зема - моите од 1200 ден веќе се лом така да за 1900 плус блутут се одлични.
Е сега уште да може да ги пробаме у Анхоч би било топ ..
Имам два пара слушалки жичани од предходни Samsung телефони кога даваа и слушалки со телефоните. Проблемот кај мене е што секогаш во џеб или некаде ако ги оставам се заплеткани жиците и нестрплив да ги отплеткам па знам да ги скинам.До сега 3 модели вакви слушалки ми дојдоа со гумички во повеќе големини.
Е сега за оваа цена не знам дали би следувало истото.
Од друга страна за оваа цена не би очекувал премногу и јас би земал подобри жичени слушалки отколку фенси блутут… освен ако стварно цениш многу повеќе да си без жици а за квалитет на звук не ти е гајле?
Мада си влечат и други проблеми кинескиве, стабилност на конекција, максимална гласност итн… зборам генерално, а со конкретниве модели немам искуство.
Евентуално мислам дека Anker е по-safe-buy од кинескиве…