Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Препорачајте IPTV

M@RKO

Gaining Experience
3 јуни 2009
1.085
288
Ми го препорачаа овој мене на Кајгана форум. Листата се вика proserver
Еве ви мејл за да си земете тест или да се договорите за купување
[email protected]

Тој што ми го препорача ми даде да користам до некаде августов. Во листава имаше одвоено спорт екс ју и спорт од светот. Во спорт од екс ју ги има периодов Eurosport 3- 9 и Eurosport 4k HDR, од хрватски има и HRT 2 4K за олимпискиве игри, има Sky sport, Sport klub, Arena Sport, DAZN,TNT Sport, NBA, HBO, Cinemax, Cinestar, македонски, хрватски, српски, од италија, словенија, француски, германски, англиски, турски и други.

Искрено не сум го контактирал продавачот и сеуште не сум се одлучил за листава зошто немам некој добар инрернет, би размислил ако дојде прилика блиска за услови.

barney

Intern
9 јуни 2017
125
25
Сакам да земам IPTV Title: Explore the Best in Streaming with TREX OTT IPTV - The Official European Store Некој да каже искуства со овва IPTV. Пред година дена земав од Ali Express IPTV за 25$ но не сум задоволен, на сред спортски пренос ќе снема слика, на некој канали нема синхронизација на звук со слика. Затоа и прашувам за искуства со Title: Explore the Best in Streaming with TREX OTT IPTV - The Official European Store?

k3b

Gaining Experience
12 декември 2017
379
299
Нема грешка :)))

4К па и HDR па и Surround

Последна промена:

stefan

Gaining Experience
13 април 2007
498
234
Прилеп
овие се истите канали како и од евтините пакети на Алибаба.
Не се исти кинеските за викенд прекинуваат цело време .не се стабилни воопшто затоа се по 15усд .

Bosko71

Gaining Experience
18 август 2022
70
64
Дајте понуда во ПП за иптв со швајцарски, германски, австриски канали. Учиме Германски по дома па сакаме да се фокусираме само на германско говорно подрачје.

antibiotic1

Intern
29 јуни 2013
56
15
Едно прашање. Сакам да купам IPTV. Досега 2 години(време на корона) имав рапид(community.ipv) па ме интересира , дали за 80 евра колку што е моментално за година имам подобар избор или да си терам?
Пробав да најдам листи од рапид но некако тешка работа.
Фала

Mister

Gaining Experience
27 јануари 2012
160
97
Јас земам од некои Српски продавачи околу 40 еур годишно.
Знае да сецка на спортските канали ама за тие пари тоа е.
Кој iptv препорачувате сега овие proskytv или некои од домашниве продавачи?

p.s брка работа mi stick за iptv/netflix или мора бокс?

M@RKO

Gaining Experience
3 јуни 2009
1.085
288
Последно кога испробав тест немаше нешто многу македонски телевизии. Не дека ми требаат многу ама кога би одлучил да прејдам од легално на нелегално и тоа да го гледаат и мојте додека сеуште живеам со нив не би сакал да им скратам и тоа.

Колку сега има македонски телевизии? Има ли Eurosport 4K?

mihovkris

Unstoppable
1 јуни 2016
3.718
3.240
Неготино
Дечки, препорака за IPTV? Имам Hisense со VIDAA оперативен, ваљда нема апликација за IPTV арно ама имам Chromecast ставено во TV па од PlayStore ќе инсталирам некоја апликација.
Не мора да има којзнае колку програми, нашите, спортски, MTV и некои за филмови ова она и секако, да не е изгор.

Чекаме нет од Датаком и нема да ставаме телевизија, само оптика 100/100.

Фала ви.

bxxxn

Practice makes perfect
11 март 2011
1.589
1.719
Дечки, препорака за IPTV? Имам Hisense со VIDAA оперативен, ваљда нема апликација за IPTV арно ама имам Chromecast ставено во TV па од PlayStore ќе инсталирам некоја апликација.
Не мора да има којзнае колку програми, нашите, спортски, MTV и некои за филмови ова она и секако, да не е изгор.

Чекаме нет од Датаком и нема да ставаме телевизија, само оптика 100/100.

Фала ви.

Мислам дека имаш апликација SSIPTV, сосема солидна

olikomerc

Unstoppable
11 декември 2008
4.812
3.728
Благодариме, уште препорака за некое IPTV и таманка :D
На некои Hisense модели ја има и Smart IPTV во бета верзија.
Исто провери ја и Duplecast.

За препорака за IPTV пиши ми во порака.

M@RKO

Gaining Experience
3 јуни 2009
1.085
288
Благодариме, уште препорака за некое IPTV и таманка :D
Прво земи тест еден ден да испробаш па после ако одговара купуј.
Немој да се залеташ одма купување.
Е сега кога јас пробував тест тогаш видов пишуваше на сајтот дека една листа може само на еден уред. За друг треба да купиш пак. Може нешто смениле не знам.

Испробав тест и имаат доста канали со добра слика.

Vlatko05

Intern
27 ноември 2016
1
0
Ништо од тест на DinoIptv.. @ARMac ако имаш 24h тест m3u пушти една во порака..

Инаку пробав некој од нашите мк риселери и листите од Али.. не ме бендисват некако..

Proskytv ја тестирав исто: имаат добра слика FullHD на некои странски канали, Arena каналите во тек на фудбалите не им се најсјани иако се подобри од кинеските, Мк каналите не се добро распоредени по фолдери, нема преголем избор на VOD Movies/Series.

За тие пари можи е коректна, ама да понудите подобра опција за слична цена?

Атачменти

• IMG_20240919_234401.jpg
    IMG_20240919_234401.jpg
    316,1 KB · Прегледи: 55

ARMac

Epic
2 октомври 2010
9.344
12.246
Скопје
androgaming.com
Не продавам јас, знам човек. Ќе прашам за тест. Арените никаде не се најсјајни. Сепак е ова пиратерија и нема никаква подршка. Ако утре цајкани влезат и запленат цела шупа сервери, тие 50-60$ никој нема да ти ги врати. Исто така нема ни гаранција дека мора да има одреден канал. Утре може да го снема и тоа е тоа.

M@RKO

Gaining Experience
3 јуни 2009
1.085
288
Не продавам јас, знам човек. Ќе прашам за тест. Арените никаде не се најсјајни. Сепак е ова пиратерија и нема никаква подршка. Ако утре цајкани влезат и запленат цела шупа сервери, тие 50-60$ никој нема да ти ги врати. Исто така нема ни гаранција дека мора да има одреден канал. Утре може да го снема и тоа е тоа.
Тоа е тоа. Не очекувајте кој знае каков квалитет. Битно да се гледаат доста спортски канали, филмски и уште куп други канали.

Пиратерија, нема фирма, сервери кој се од секаде крадени, плаќаш еднаш за неколку месеци или година цела и додека трае гледај си.
Колку трае листата и дали ќе биде секогаш стабилна ни самите што ќе ти продадат не знаат? Остајте тоа што пишуваат неко Најдобрa стабилна IPTV бла бла бла. Моли се да не ги фати полиција за да гледаш долго.

Последна промена:

mihovkris

Unstoppable
1 јуни 2016
3.718
3.240
Неготино
Дечки, пак јас.
Се пишевме со еден член деновиве и решив да земам преку него, ама членот го нема никаде.

Па сега повторно барам некое ИПТВ (нека има барем 24 саати тест и да работи на Duplecast) оти понежната половина веќе ќе ме убие бидејќи го помина викендот без ТВ.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
47.702
Мислења
984.238
Членови
35.900
Најнов член
Gj0rgiew
На врв Дно