Zlatko1982
Intern
- 23 октомври 2017
- 46
- 13
Дајте предлог за склопување на конфигурација до 700 е без монитор. Ќе се користи за играње игри и гледање јутјуб.
Последна промена:
Не .Дали вредат за парите? И кој е подобар ?
На старо нешто (од огласи од форумов) да си земеш ? Ете има картици 580ки - Рајзен 1600 , секакви конфигурации - па и од @gOJDO цели конфигурации (не знам дали се на старо или нови)?Компјутерот нема да се користи за хард гејминг повеќе време ќе биде за јутјуб и слично, ќе се игра понекогаш некоја игра како пубг или кол оф дјути . фифа или некој нид фор спид
Не е за мене за еден братучед е и морало да биде нова конфигурација, а Godlike што кажа за SSD дека е чкарт ќе ги прашам во сетек дали може замена со самсунг ево со доплатаНа старо нешто (од огласи од форумов) да си земеш ? Ете има картици 580ки - Рајзен 1600 , секакви конфигурации - па и од @gOJDO цели конфигурации ?
Инаку таа Гладијатор ако ти врши работа - земи ја - подобра е од д
SAMSUNG 500GB SSD 980 Gen3.0x4 NVMe Ова да го стаат наместо kingston и компјутерот ќе биди перфекција, само прашај дали има 1 стик од 16gb рам или 2 по 8gb тоа има голема улога.Не е за мене за еден братучед е и морало да биде нова конфигурација, а Godlike што кажа за SSD дека е чкарт ќе ги прашам во сетек дали може замена со самсунг ево со доплата
Ако зимаш земи само од Ryzen,без графичка може да играш игри на Ryzen-от.Не е за мене за еден братучед е и морало да биде нова конфигурација, а Godlike што кажа за SSD дека е чкарт ќе ги прашам во сетек дали може замена со самсунг ево со доплата
Тоа знам дека 2х8 е подобро од 1х16SAMSUNG 500GB SSD 980 Gen3.0x4 NVMe Ова да го стаат наместо kingston и компјутерот ќе биди перфекција, само прашај дали има 1 стик од 16gb рам или 2 по 8gb тоа има голема улога.