Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Предлог за конфигурација

Zlatko1982

Intern
23 октомври 2017
46
13
Дајте предлог за склопување на конфигурација до 700 е без монитор. Ќе се користи за играње игри и гледање јутјуб.

Последна промена:

Nikola100

Unbeatable
30 септември 2019
4.819
4.795
Скопје
hackitfree.github.io
Дали вредат за парите? И кој е подобар ?
Не .
Ниеден.
Види @Godlike што ти предложи - ако не се разбираш многу од компјутери сигурно ќе се најде некој член од овде да ти помогне да го склопите..
(за да добиеш повеќе перформанси за парите е работата и игрите полични да се и потечно да тераат ;))

Godlike

On your way to fame
11 октомври 2014
807
917
Конфигурација INTEL GAMER GLADIATOR е подобра од AMD конфуграцијата.
Само што има чкарт SSD, другото е се супер на Intel конфигурацијата од сетек.
Можи исто на таа конфигурација јас што ја направив погоре да се зачуват 8000 денари, со замена на послаба графичка rx 6500xt

Zlatko1982

Intern
23 октомври 2017
46
13
Компјутерот нема да се користи за хард гејминг повеќе време ќе биде за јутјуб и слично, ќе се игра понекогаш некоја игра како пубг или кол оф дјути . фифа или некој нид фор спид

Nikola100

Unbeatable
30 септември 2019
4.819
4.795
Скопје
hackitfree.github.io
Компјутерот нема да се користи за хард гејминг повеќе време ќе биде за јутјуб и слично, ќе се игра понекогаш некоја игра како пубг или кол оф дјути . фифа или некој нид фор спид
На старо нешто (од огласи од форумов) да си земеш ? Ете има картици 580ки - Рајзен 1600 , секакви конфигурации - па и од @gOJDO цели конфигурации (не знам дали се на старо или нови)?
Инаку таа Гладијатор ако ти врши работа - земи ја - подобра е од другата...

Последна промена:

Zlatko1982

Intern
23 октомври 2017
46
13
На старо нешто (од огласи од форумов) да си земеш ? Ете има картици 580ки - Рајзен 1600 , секакви конфигурации - па и од @gOJDO цели конфигурации ?
Инаку таа Гладијатор ако ти врши работа - земи ја - подобра е од д
Не е за мене за еден братучед е и морало да биде нова конфигурација, а Godlike што кажа за SSD дека е чкарт ќе ги прашам во сетек дали може замена со самсунг ево со доплата

Godlike

On your way to fame
11 октомври 2014
807
917
Не е за мене за еден братучед е и морало да биде нова конфигурација, а Godlike што кажа за SSD дека е чкарт ќе ги прашам во сетек дали може замена со самсунг ево со доплата
SAMSUNG 500GB SSD 980 Gen3.0x4 NVMe Ова да го стаат наместо kingston и компјутерот ќе биди перфекција, само прашај дали има 1 стик од 16gb рам или 2 по 8gb тоа има голема улога.

Miki98

Gaining Experience
13 јануари 2021
540
324
Macedonia Pehchevo [2326]
www.balkan77.com
Ако зимаш земи само од Ryzen,без графичка може да играш игри на Ryzen-от.
И што има врска ако земаш на половно,не ти треба да биде нова,тоа ти е исто како да купуваш кола од салон,а на реклама5 половно ја имаш.

Последна промена:

Zlatko1982

Intern
23 октомври 2017
46
13

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
48.484
Мислења