Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Би сакал да купам ласерски принтер во боја. Би се користел не многу интензивно, што значи поефтина и поштедлива варијанта, па ме интересира ваше мислење и искуство (колку е трошок по хартија, тонери и сл.) за тоа кој модел да го одберам
Нај економичен ласерски принтер ти е епсон(било кој ласерски модел) иначе за хартија нема многу трошоци...секако во зависност колку ќе птинташ , а тонерот е малце по скапичок али се исплати у секој слушај
Земи HP Deskjet D1460 ако ти е за домашна употреба, јас го користам, закон е, нема никакви мани. принта слики ко од дигитална камера да се.
Ако ти е за друго наменет принтерот, можеш да земеш и појака верзија.
Земи HP Deskjet D1460 ако ти е за домашна употреба, јас го користам, закон е, нема никакви мани. принта слики ко од дигитална камера да се.
Ако ти е за друго наменет принтерот, можеш да земеш и појака верзија.
Ај да не отварам нова тема, ќе напишам тука што ми е во план.
Имав Epson c84 чинам дека беше...И ај, го фрлив што го фрлив, се расипало таму нешто и сервисерот рече дека не го бива (поефтино би било да се земе нов отколку да се мења овој)
Бев доста задоволен од него (нити знам карактеристики, нити што тип е...ме мрзи гугл сеа) Траеше доста долго, не трошеше многу боја итн итн.
Нејсе, сакам сега да си купам пак некое такво чудо.Но, овојпат сакам да има и скенер те да може и да копира. (не се разбирам многу...скоро ич уствари) Па што знам, ајде предложете ми некоја таква ствар...Значи му доаѓа све во едно да биде, нормално да не биде нешто прескапо а да цепа ко лудо )
AKO NE SI KUPIL USTE TOGAS KE TI PREPORACAM SAMSUNG CLP300 ZA 11000 DEN A TONERITE MU SE 2800 DEN. CRNIOT I 2300 KOLORITE(3X2300DE) AMA SE ZA 1000 I MOZDA POVEKE STRANI. SUPER E
IMA U CENTAR EDNA PRODAVNICA ZA EPSON PECATARI KUPI SI TAMU DX4450 ZA 2990 DEN I MOZES DA SI KORISTIS NEORIGINALNI MASTILA . PETKA
KAJ PROSVETNO DELO SE NAOGA.MISLAM DEKA SE VIKASE OMNIA