Garfield'
Баниран/a
здрво ит.
сакам да земам механичка тастатура и маус по можност да бидат безжични, буџет од 3-4к.
сакам да земам механичка тастатура и маус по можност да бидат безжични, буџет од 3-4к.
заедно3-4k за двете заедно, или поединечно?
GK61/GK64 ќе кошта барем $100 со свичеви и keycaps, на пример Gateron Yellow($20) и YMDK PBT keycaps($25ish), ама ќе имаш подобра тастатура од 95% од тастатурите што можеш да ги купиш од продавница кај нас. Плус искуството да си ја склопиш сам првата механичка тастатура, priceless.E Shark Naginata и GK61.
Ова комбо ти е непобедливо дури и да фрлиш 10к за опрема не вервам дека ке има некоја голема разлика кога ке го споредиш со Naginata и GK61
Има GK61 pre-built од али и ebay за 50тина долариGK61/GK64 ќе кошта барем $100 со свичеви и keycaps, на пример Gateron Yellow($20) и YMDK PBT keycaps($25ish), ама ќе имаш подобра тастатура од 95% од тастатурите што можеш да ги купиш од продавница кај нас. Плус искуството да си ја склопиш сам првата механичка тастатура, priceless.
друже не стигнуваат пратки, имам нарачано екран со платен shipping, ништо не е качен у авион веќе 2месеци.
Знам,јас чекам од февруари пратка,но можно е наскоро да почнат да стигнуваат.друже не стигнуваат пратки, имам нарачано екран со платен shipping, ништо не е качен у авион веќе 2месеци.