stojatoni
Intern
Дечки купив GoPro 10.
Имам 2 прашања.
1.Каде можам кај нас да најдам додатоци, а притоа да не се брдо пари?
2 .Потребна ми е SD картичка. Планирам да купам од форумов. Па се мислам помеѓу овие две.
Ако може совет од некој што се разбира која е разликата помеѓу A1 и А2 кај SD картиве
San Disk e A1, Samsung A2
it.mk
it.mk
Имам 2 прашања.
1.Каде можам кај нас да најдам додатоци, а притоа да не се брдо пари?
2 .Потребна ми е SD картичка. Планирам да купам од форумов. Па се мислам помеѓу овие две.
Ако може совет од некој што се разбира која е разликата помеѓу A1 и А2 кај SD картиве
San Disk e A1, Samsung A2

MEMORY CARD SAMSUNG MICRO-SD SDXC 256GB EVO PLUS CL10 U30, V30, A2 130mb/s, MB-MC256KA/EU ⋆ IT.mk
Full specifications General Feature Product Type microSDXC Memory Card Family Line EVO PLUS Application Mobile phone, Smartphone, Tablet, etc Capacity 256GB (1GB=1Billion byte)* Actual storage capacity may be lower than the labeled capacity. Part of the storage may be used for system files and...

MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 256GB ULTRA A1C10 w/adapter 150mb/s SDSQUAC-256G-GN6MA ⋆ IT.mk
Features Ideal for Android™ smartphones and tablets, and MIL cameras Load apps faster with A1-rated performance Class 10 for Full HD video recording and playback Capacity 256GB Form Factor microSDXC™ Compatibility Compatible with microSDHC and microSDXC supporting host devices Sequential Read...