++ за @JunkieMKD како и секогаш, фер пазар, сѐ по договор.Одлично искуство со @xbl9k. 12 поени одат за него. Комуникација на ниво, среди брзопотезно за транспорт.. мерак пазар.
@Bate Sase sampion decko, so zdravje da si go koristis, pa kako inace ke naucese?Позитивно искуство со Перо Дексич @Deksa
Вчера на лице место у Скопје му се јавив за напојување и дечкото ја остави работата и го извади и спакува напојувањето и ме пречека на улица. Додуша го мрзеше да ми го смене , ама затоа дома се помачив малце и се научив сам
Фин дечко иначе. Очекував некој фраер дигнат, а он фин, леп, културен со наочарки ако не се лажам и кошулка.![]()
Шта си ми урадио буразеру? Ќе треба да мењам професија!@Bate Sase sampion decko, so zdravje da si go koristis, pa kako inace ke naucese?
Sea barem zanat plus imas![]()
Е сеа на секој два месеца ли графичка? На есен е могуќе.Ах, ја па си реков си купил графичка од Декса...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
За ова "момче" имаш пиво на место по сопствен избор, за цена не прашувамМногу многу кул момче е @Banjifiko
Фала, истото важи и за тебе, скроз фер човек, коа ќе дојдеш во Скопје пиши за пиво.+1 за @ImTheDude , купено графичка 6700xt од него, експрес брзо ми ја испрати до Кочани (на негова сметка) ме чекаше (трпеливо) да ја проверам , па да му платам. И бесплатна техничка поддршка добив за отстранување на коинмајнер. Ептен фер батенце![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk