Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Позајмица usb to ethernet 2.5 gigabit

DemoUser

Баниран/a
27 април 2010
1.457
1.632
Скопје / Автокоманда
Потребно ми е ваквно нешто слично https://anhoch.com/product/599876861/usb-c-to-rj-45-lan-usb30-to-25g-ethernet-adapter-choetech
Не е важна марка важно е да е 2.5гигабит се тестира специфична работа.
Ми треба на 5 минути само да се тестира нешто и ќе си платам соодветно за тие 5 минути.

После неколку тестови потребно е и 1гигабитна екстерна лан картица само да не е ИНТЕЛ т.е да не користи интел драјвери

Или пак ако има некој вишок да купам за симболична цена колку да не му седи во фиока.
Ќе напоменам мене не ми требаат за да ги користам ми треба за тест кој трае 5 минути максимум 10.

Последна промена:

DemoUser

Баниран/a
27 април 2010
1.457
1.632
Скопје / Автокоманда
@moongose
Резултатите се исти и на мојата мрежна која си е нели вградена на матичната, а и на екстерните кои ги тестирав така да друг е проблемот.
Воедно тестирањето е направено и директно од рутер порта / кабел / мрежна пц без никакви свичови и други препреки пак исто.
Поентата ми беше да не купувам мрежна друга само колку за тест кој трае да речеме преку сила 10 минути , а максимум 30 ако се прават повеќе.
Мене не ми треба екстерна мрежна ако не е проблемот до мрежната која е вградена во матичната , но сепак сите варијабили се тестираат.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.433
Мислења
1.011.733
Членови
36.679
Најнов член
tirtep99

ит маркет