Поради преголема цензура и голем број на беспотребно избришани постови, се повлекувам од овој Форум, со моите постови никогаш не навредив никого и никогаш премногу не се одалечував од темите.
Се најдобро на сите
Freaker
со моите постови никогаш не навредив никого и никогаш премногу не се одалечував од темите.
Поради преголема цензура и голем број на беспотребно избришани постови, се повлекувам од овој Форум, со моите постови никогаш не навредив никого и никогаш премногу не се одалечував од темите.
Се најдобро на сите
Freaker
Не би било лошо да се погледне тој пост, па да се види дали е беспотребно избришан.Хех. Баш ми извлече една чудна насмевка..
Пред 15 минути видов пост кај што тврдиш дека си христијанин, а сега се буниш за избришаните постови во кои јавно колнеш и се закануваш на јавни личности со зборови како "треба да се набијат на кол, да се обесат на плоштад, само да ми паднат во раце"
Извини ама мене нема да ми недостигаш![]()
Не би било лошо да се погледне тој пост, па да се види дали е беспотребно избришан.
@ ATA
Vo idnina site izbrishani postovi kje bidat dostapni na adminite, i pri vakvi situacii, kje bidat prikazhani site izbrishani postovi na chlenot.
Се најдобро на сите
Freaker
Мене сварно ова не ми е јасно. Ако веќе имаме боречки клуб каде може да се пишува се и сешто (дури и навреди, процвки и сл.) тогаш зошто да има бришење.
Едноставно секој пост кој прекршува некое правило зошто не се префрли во тој пост. На тој начин не мислам дека ви се создало "Судница" , ама ако некој сака нешто или некого да суди, тогаш тоа и онака може да го нарави во боречкиот клуб.
Едноставно, мислам дека така би им се олеснила работата и на админите, да ме мора вака да се препокуваме што напишал некој.
Ако сварно напишал нешто што неличи, дајте да го видиме сите тоа,
пошто вака може да си свати некој дека бришете работи кои не ви се допаќаат вас. Јас тоа генерално не го мислам (можда имало некои исклучоци, нормално секој греши).
Мислам дека на тој начин, ние, самите членови ќе ги осудиме таквите постови и таквите членови.
Вака.. Засега образложувам конкретно во секој случај што се случило, 100 пати повторувам правила и слично. Очигледно многу работи не им се јасни на членовите, па додека е нов форумот сме премногу толерантни и се обидуваме да објасниме.
Нема вечно да бришеме постови и да префрламе теми во вистинските категории и во боречки клуб. Се знае кои се правилата, за нивно кршење следува предупредување, доколку тоа се повтори - бан.
Нема потреба од препукување со членови кои ги кршат правилата и се жалат дека не им одговараат а ги почитувале 3 месеци.
Еве, кратко и јасно, постовите нема потреба да се префрлаат во боречки клуб едноставно ќе бидат избришани а членовите банирани. Такви се правилата.
ja kolku sto gleam po site postovi skoro sekoj coek ponekogas zabegava malce od tema, valjda ne planiras da im mavnes ban na site clenovi.
spored mene covecki e nekad da zabegas od tema, zatoa sluzat i moderatori i administratori , da gi popravaat tie greski, kako sto normalno raboti sekoj forum.
spored mene covecki e nekad da zabegas od tema, zatoa sluzat i moderatori i administratori , da gi popravaat tie greski, kako sto normalno raboti sekoj forum.
Затоа постојат модератори и администратори, да одлучат во кои случаи може да се толерира во кои не. И да, затоа постои предупредување пред бан. Нормално дека нема да се банираат членови само затоа што забегале од темата![]()
Friendship, Unity, Respect)