Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Повлекување од страна на direktor.e

Статус
Затворена за нови мислења.

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Пред околу 1 седмица, direktor.e реши да го напушти форумов и администраторската позиција заради т.н. лични причини.

Сума сумарум би бил неговиот цитат:

Podobra pricina za moeto povlekuvanje, sem toa sto nesakam da sum vo ist kos so takvi kako tebe i Witkor vo momentov nemam nitu nekogas ke imam. Neka vi e so sreka forumot. Od moja strana, D sekogas ke ima podrska i pomos za se sto ke posaka, no za zal, bez izinuvanje od tvoja strana i na wiktor jas veke nema da se pojavam na ovoj forum.
Pozdrav i so pocit,
direktor.e*

Затворен цитат.

Лично, се надевам дека еден ден direktor.e ќе се предомисли и сфати дека не е толку страшно да се биде во ист кош со нас :) Засега, што е тука е.

* - Името и презимето се заменети со неговото корисничко име од разбирливи причини.

P.S. Ова не е драма тема или слично, туку само известување, бидејќи членовите го заслужуваат тоа (особено оние што пишуваат во делот за Ентер тука: http://it.com.mk/forum/forumdisplay.php?f=96)

A^1^T^E^A^M

Баниран/a
18 април 2007
393
2
brmbrm.blog.com.mk
:ua: Само ако може да кажете кој е тој Виктор? :))

Моја препорака директоре смири ги страстите, отиди некаде на одмор да се релаксираш... и после здрав и жив да ни се вратиш овде :)

neW1

Gaining Experience
10 мај 2007
679
126
"Во ист кош..." WTF !?
Ако ти смета некој член игнорирај го.Админ си да му 3$!“ мајката....
Искулирај малку друже, се се средува...со време ;)

Freaker

Intern
9 април 2007
418
8
Јас колку што сватив него баш админите му сметаат. Дали ова значи дека форумов нема повеќе да се рекламира во ЕНТЕР (да се нашалиме малце):))

neW1

Gaining Experience
10 мај 2007
679
126
Јас колку што сватив него баш админите му сметаат. Дали ова значи дека форумов нема повеќе да се рекламира во ЕНТЕР (да се нашалиме малце):))

Е добро де еден админ и еден член...а биле а не биле.Сфашта.
Мене како што ми изглеа ситуацијава на целиов форум секој од секого бара да биде судија на секого.Не иде ...

A^1^T^E^A^M

Баниран/a
18 април 2007
393
2
brmbrm.blog.com.mk
Незнам зошто би се откажал, ако сака можам да одам докај него дома на врата да му тропнам и да му кажам да се врати :). Според мене он беше еден од најдобрите. Кога и да сум побарал помош(иаку не се случуваше многу) секогаш успевал да ми достави решенија кои се лесно читливи и сватливи.
И уште еднаш би го замолил да се врати и што било, поминало.

Поздрав

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.646
196
Нема да е баш се исто без директорот ама штом така решил ќе му ја испочитуваме одликата...
Се надевам ќе се врати

reng

Intern
13 август 2007
683
19
Да ви кажам ако толку лесно се лути и на ваков начин го искажува своето незадоволство воопшто не треба да му се обрне внимание. Луѓето си одат и си доаѓаат и тука нетреба ништо да ве загрижува. Можел убаво по приватна порака да ве извести и воопшто да не не замара нас другите членови, ако нас ни се свиѓа форумов ќе го посетуваме, ако не нема. Мислам дека во последно време повеќе се користи форумов за муабет отколку за квалитетни информации во областа на информатиката. Очекувам од форумов и членовите да ми презентираат новости, свежи и добри информации, а не кукања и други бесмислени коментари.

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Да ви кажам ако толку лесно се лути и на ваков начин го искажува своето незадоволство воопшто не треба да му се обрне внимание. Луѓето си одат и си доаѓаат и тука нетреба ништо да ве загрижува. Можел убаво по приватна порака да ве извести и воопшто да не не замара нас другите членови, ако нас ни се свиѓа форумов ќе го посетуваме, ако не нема. Мислам дека во последно време повеќе се користи форумов за муабет отколку за квалитетни информации во областа на информатиката. Очекувам од форумов и членовите да ми презентираат новости, свежи и добри информации, а не кукања и други бесмислени коментари.

Воглавно си во право. Само со мала исправка, не ве замара вас, го кажа тоа во делот за администрацијата.. Искрено, мислев дека ќе се врати, ама помина повеќе од една седмица па почувствував потреба да ги известам членовите (Највеќе заради делот на форумот наменет за Ентер)

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.219
Мислења
1.007.924
Членови
36.674