Ulrezaj
On your way to fame
Ulrezaj's setup
- Processor & Cooler
- Intel I9 - 9900k / NZXT Kraken X62
- Motherboard
- Gigabyte z390 Aorus Master
- Storage
- Samsung 860 Evo 250 GB / 3TB Toshiba
- PSU
- Cooler Master V850
- RAM
- 16GB Kingston HyperX Predator 3200Mhz
- Video card
- ASUS ROG STRIX RTX 2070Super
- Case
- Asus TUF GT501
- Mouse
- Razer Mamba Tournament Edition
- Keyboard
- Razer Blackwidow Ultimate Stealth
- Monitor
- Alienware AW2518H
- OS
- Windows 10 64bit
Здраво на сите.
Ме интересира дали некој има искуство или можеби има познавање од следната „проблематика“.
Во моментов развивам апликација која што нема да остварува никакви трансакции ниту па јас на било кој начин би заработувал од истата. Всушност сакам да тестирам идеја и како што напоменав, иницијално не би остварувала профит ( што може да се промени во иднина ) па како би одело тоа во однос на отворање на фирма:
Однапред ви благодарам.
Ме интересира дали некој има искуство или можеби има познавање од следната „проблематика“.
Во моментов развивам апликација која што нема да остварува никакви трансакции ниту па јас на било кој начин би заработувал од истата. Всушност сакам да тестирам идеја и како што напоменав, иницијално не би остварувала профит ( што може да се промени во иднина ) па како би одело тоа во однос на отворање на фирма:
- дали воопшто треба да имам фирма
- ако отворам фирма и решам дека таа апликација нема да остварува профит ( да речеме година, две ), како би било се законски, пошто фирмата сепак ќе има трошоци а мислам дека не можам цело време да правам позајмици итн. и како ова би било одржливо законски.
Однапред ви благодарам.