Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Znaci ako nekoj moze da postira kako se instalira warcraft III i frozenthrone zaedno so najnovata dota i najnoviot patch, ako moze po detalno pls pisete pobrzo sto mi treba itn itn
Brate prvo instalirash Warcraft III:Reign of chaos.Nea ja krakirash.Posle instalirash The Frozen Throne.I nea ja krakirash.Udarash patch 1.22 od 55 MB i NO-CD crack.Ako imash problemi so DirectX najubavo instaliraj directx 9.0.Procackaj na google.A ako sakash da igrash dota na battle.net kontaktiraj me na marko_[email protected] Tolku od mojata pomosh
Mislam deka site dadovte greska instrukcii. Posle instaliranje na Reign of Chaos (ROC od sega pa natamu) nema potreba da se stavi crack i odma preminuvas na instalacija na The Frozen Throne (TFT od sega pa natamu). Otkako ke zavrsi instalacijata na TFT, instalirash patch 1.22 od oficijalniot sajt na blizzard (patch za TFT, ne za ROC) i na kraj go stavas crackot. Crack ima na www.eurobattle.net Simnete go nivniot installer koj ke vi ja krakuva igrata i ke vi gi stavi PVPGN serverot. Zavrsena procedura.