Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Помош при изработка на интернет продавница

Антониј.К

On your way to fame
28 ноември 2014
1.183
775
Скопје
Антониј.К's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 5600
Motherboard
Asus Prime B550M-K
Storage
Samsung SSD 980
PSU
Cooler Master
RAM
ADATA 2x8gb
Video card
MSI N750TI/OC EDITION
Case
Cooler Master MB511 RGB
Keyboard
GHOSTWRITER CLASSIC | RIOTORO
Monitor
SAMSUNG C24F396FHU 24" Curved AMD Freesync Monitor
OS
Microsoft Windows 10 Pro
Здраво на сите,

Имам семеен бизнис, кој претежно е насочен кон b2b продажба. Многу малку сме застапени на интернет.

Би сакал малце повеќе да се насочам кон интернет продажба. Имам неколку прашања за кои ми треба совет.
Имам минимално познавање за изработка, постоечката страна ја изградив сам. Па прашувам, бидејќи имам желба да си направам сам.

1. Имам обична веб страна (ftp server - таков е хостингот) дали може преку нејзе да се направи најобична веб продавница со 20-30 продукти за почеток и да видиме како ќе се одвива?
2. Преку што најлесно може да се изработи автоматизиран систем кој ќе генерира фактури откако ќе се стисне КУПИ?
3. Дали Shopify може да се земе во предвид и поврзе со нашата банка и касис за плаќање?

Благодарам!

Nem_Akata

Gaining Experience
26 мај 2015
239
350
Слога Југомагнат
Со Shopify сум немал искуство, но по тоа што имам читано добар сервис нудат, само не знам за Македонија како стојат работите. Работам често со Wordpress+WooCommerce, таму можеш да поврзиш од Halk банка директно да преземаш плаќање од картички, и има какви сакаш опции, дали да ти стигне фактура на email во чист html или плус pdf варијанта.

Најверојатно и Shopify нуди слични опции чим толку го фалат, ќе мора да провериш и да нѝ кажеш или некој друг ако има искуство да се убаци :))

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.093
Мислења
1.005.587
Членови
36.674
Најнов член
Zl4tk0