Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
подосаден Firewall од Comodo не постои а бе да сакам во кујна да одам вода да се напијам не смеам без дозвола од него, моментално користам nod32 2.7 а Firewall стандардниот што оди со вистата
jas sum prezadovolen so avast 4.7 proffesional edition mn e zakon samo toj mi pomogna da go iscistam pc-to najdobro probav so bitdefender ali avstot mi najde mn poveke od bitdefenderot i toa najnoviot go imav so licenca a isto taka i kaspersky internet security!
Јас за антивирус препорачувам F-Secure Internet Security 2006 OEM, го користам 2 години и го немам форматирано компјутерот ниту еднаш, а за Firewall -- самиот антивирус има многу јак Firewall а за додатен препорачувам FireBird..
Kako i vo sekoj moj ostanat post vo temite od ovaa oblast..
anti-virus: BitDefender Total Security 2008
Firewall: ZoneAlarm
Da napomenam deka i dvata zemaat mnogu resursi..
No, dobro poznatoto prashanje od vakov vid:
1. Sakash golema sigurnost i zashtita od virusi pri shto bi gi zhrtvuval i resursite?
ili
2. Sakash ne tolku golema sigurnost i zashtita od virusi ama pobrz kompjuter?
Vo sekoj sluchaj jas lichno go odbiram prvoto.. Podobro da pochekam +5 sekundi od kolku da go formatiram sekoj 3 den..
Izborot e tvoj..
imas mnogu resenija...dokolku iams jak kompjuter stavaj go bit defenderot...no dokolku imas ko mojot onaka sredno dobar ..hehehe...ne mozes so toj..osven ako ti se ceka cel den za da ti otvori my computer....jas koristam kaspersky internet security i kaspersky antihacker....koristam i ad-ware ali ne mi raboti vo sistem tray-ot onaka za preventiva...dobar software za osloboduvanje na kompjuterot od temporarity files,defragment,add or remuve itn tune up....istite opcii si gi iams u control panel ali ne znam nekako tune up-ot mi e bolji
hehehehe dobro prashanje..
btw. jas postiram samo kaj sho imam neprochitani mislenja.. pa taka da ovde vidov i ovde napishav..
Inaku pak i ne e tolku bitno..Kje mu se najde na nekoj.. i taka ne e nekoj lichen problem, pa da recheme deka problemot e reshen... I taka temava ostanuva za site koi nemaat seushte odbrano anti-virus & firewall..Shto povekje mislenja, to polesen izbor za anti-virus..