Стани премиум член, добиј куп бенефити и поддржи ја работата на IT.mk!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Pomognete mi

Статус
Затворена за нови мислења.

darkwarrior

Intern
22 јули 2007
45
1
Ve molam ako nekoj moze da mi pomogne!!!!!
Kako moze da se simne worm od mojot kompjuter koj koga zavrsija apdejtite mi go stavia od Microsoft za pitatski Windows....:isplashen:

SwIPE

Intern
29 мај 2007
346
5
WOW... Колку нејасно си го поставил прашањето, дај малку подобро објасни ако сакаш некој да ти помогне :LOL:

Alexandar

Gaining Experience
21 мај 2007
2.514
90
Прво, потруди се во околина да најдеш некоја лиценца од вистински Windows (оној 25-цифрен сериски број, во пет дела). Потоа имаш едно програмче од Microsoft (KeyUpdater), го стартуваш, ја впишуваш лиценцата и ги следиш чекорите (треба да си конектиран на интернет). Кога ќе завршиш, ќе го рестартираш компјутерот и готово. Има и други начини доколку не можеш да најдеш лиценца.

darkwarrior

Intern
22 јули 2007
45
1
hi

Zdr objasni malku po prosto kade da baram za toj kod na internet ili vo okolina ako e za okolina nema nikoj takva licenca
--------------------------------------------------------------------
Cekam

SwIPE

Intern
29 мај 2007
346
5
Zdr objasni malku po prosto kade da baram za toj kod na internet ili vo okolina ako e za okolina nema nikoj takva licenca
--------------------------------------------------------------------
Cekam

Каде ќе бараш Product Key си е твоја работа. Еве ти едно freeware програмче кое откако ќе најдеш Product Key ќе ти заврши голема работа.

Линк за DOWNLOAAD

darkwarrior

Intern
22 јули 2007
45
1
brat

abe brat pa kako da go simnam KeyUpdater go barav na google no samo trial verzija i ne go otvarase nekoe drugo resenie ima li.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cekam

darkwarrior

Intern
22 јули 2007
45
1
hey

jas ja znam taa sifra ama problemot e vo toa sto od Micrisoft mi instaliraa Geniun Windows a kako sto znam toa e crv sto go usporuva kompjuterot e jas baram za toa kako da go izbrisam toj crv za da ne mi go usporuva komp. pa ako imas nekoe resenie pisi.

neW1

Gaining Experience
10 мај 2007
679
126
Доколку морате тоа да го правите, испратете си приватна порака

Freaker

Intern
9 април 2007
418
8
еј не ставајте такви линкови на форумов не е легално такви работи праќајте си преку приватни пораки

Ata

Intern
21 април 2007
412
4
jas ja znam taa sifra ama problemot e vo toa sto od Micrisoft mi instaliraa Geniun Windows a kako sto znam toa e crv sto go usporuva kompjuterot e jas baram za toa kako da go izbrisam toj crv za da ne mi go usporuva komp. pa ako imas nekoe resenie pisi.

Тоа е сварно срање. На почеток малце е успорен. Како поминува времето се повеќе и повеќе се успорува. ЈАс го имав тој проблем, после два месеци коирстење, едно dvd се режеше за 1.5 сати.
Не знам како се решава проблемот, јас и онака ми требаше формат за место за федора, па го решив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
45.663
Мислења
946.880
Членови
34.140