- Ја почнал/а темата
2. Второ што треба да направите е да се регистрирате на CREWBUX веб страната со Вашите лични податоци притоа во Referrer полето да стои mkdelta (Тоа е нашиот Premium referrer од кој ќе имате бонус по секоја исплата на Вашата сметка).
:bravo::bravo:Get a life...
Yeah!10 Ваши кликнувања дневно = 0,1 USD
Omg.. No Again..
Yeah!
1 usd = ~40 ( доколку грешам исправете ме)
0,1 * 40 = 4 Денари! / дневно
OMG.. I'm rich! :bravo:
Жално што уште некој верува на вакви глупости..lachko2:
Ustvari ovde se raboti za http://www.crewbux.com/ samo preku sajtot nekoj saka da pridobie referenti:
лол ова како деца да мота еј дај ми го лижавчето ке ти дадам поголемо :isplashen:.... да стои mkdelta (Тоа е нашиот Premium referrer од кој ќе имате бонус по секоја исплата на Вашата сметка).
Се согласувам со MetalGear.:bravo:
Седнете поучете нешто ке ви се исплати повеќе него да тепате време со такви глупости
:bravo::bravo:
Седнете поучете нешто ке ви се исплати повеќе него да тепате време со такви глупости
Makedonska Naraodna Pogovorka:Додека се замарате со bux.to да соберете $10 за да Ви биде уплатено на alertpay тогаш одете на zaraboti.com поддржува и PayPal и минимална исплата е $5
Некои луѓе тука работаат и си имаат многу попаметна работа отколку на некоја страна да кликаат (пр. си програмираат и работаат со веб дизајн и графика)Си го сечите паметот и сте со сосема поинакви свакања, а што е најлошо вие сте од онаа група на „луге“ што под интернет сваќаат само форум, messenger, skype, и ред други „работи“...
како можеш да клеветиш така а да не познава никого од насСи го сечите паметот и сте со сосема поинакви свакања, а што е најлошо вие сте од онаа група на „луге“ што под интернет сваќаат само форум, messenger, skype, и ред други „работи“...
ај молим ти се дај подучи ме малкуседнета малку и научете што уствари може да значи .com (дот ком) бизнис.
1 000 000 пати сум пишман што се зачленив на форумов, и што пробувам да убедам ДЕЦА кои уште од тато бараат пари за во град!
Чао и фала за „пријатното“ изненадување!
@CD-ROM
1.Никој со сила не те тера да седиш овде.
2.Секој си има право на свое мислење. Јас на пример не почитувам вакви начини на заработка.
3.
Некои луѓе тука работаат и си имаат многу попаметна работа отколку на некоја страна да кликаат (пр. си програмираат и работаат со веб дизајн и графика)
4.Чао