Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Јас немам но имам еден другар кој пред месец дена си купи 9 плејстејшни 2 за играчница. 8-те ги монтира и ги работи а мислам дека има еден вишок сега ама не сум сигурен дали го продава. Ќе се заинтересирам и ќе те известам за цената. Мислам АКО го продава. :bye1:
ne ti treba chip ako imas PS2 Slime tankiot ke ti dadam foto kako se modifita i samo treba da najdes DVD Swap Magic i nemas gajle moze i dedo da go napravi toa
Здраво,дали некој би сакал да ми каже каде во Скопје можам да најдам игри за playstation2 само да не биде у Југотон пошо се многу скапи..оригинал се )...фала однапред позз
Вака , гледав на јутјуб со свапмеџик можат да се играат пиратски игри без да се чипува . Да не знај каде да се најде тоа цд или копија да се даунлодира ?Ако имате или нјадете на нет ве молам ПМ !!:ermm:
џабе е и да го симнеш од некоја страница баш сега глеав го имаа ставено на еден торент сајт и глеам кометнарите на никој не му помогнало тоа мора да го имаш оригинал дискот swap magic за да ги пушташ пиратските игри прочитај повеќе тука http://www.swapmagic3.com/index.html
jas imam ps2 cipuvano so memoriska igri i plus eden cojistick od ps1 no raboti isto kako cojistik od ps2 a inace imam i cojistik i od ps2 i od ps1 a go prodavam za samo 7000 denari a aj prati mi mail na [email protected] ili javi mi se na 070344254 brat a na novo ova se bi te kostalo 13300 denari