kirev
Guru
- 31 мај 2010
- 8.023
- 6.466
Работи и на припејд
Дополнување со платежна карта. Ајфон верзијата работи со аудио, како да си свртел на тој бројот, Андроид верзијата ИСКЛУЧИВО со NFC
Е сега, ја сум блеклистед на Андроид телефон и проблемот е што немаш кому да се пожалиш ако нешто оди наопаку... А на ајфонот ми се ресетира сумата на нула а имав нешто под 100 денари и исто...
Така што - добра идеја, реализација едвај доволна.
play.google.com
(Неврзано - тетката во ЈСП кај Градежен се плаши од плаќање со телефон и не ти дава, можеш контактлес ама со картица )
Е сега, ја сум блеклистед на Андроид телефон и проблемот е што немаш кому да се пожалиш ако нешто оди наопаку... А на ајфонот ми се ресетира сумата на нула а имав нешто под 100 денари и исто...
Така што - добра идеја, реализација едвај доволна.
Skopska - Apps on Google Play
Mobile application for tickets and schedule of JSP -Skopje

Skopska
"СКОПСКА" е мобилна апликација за електронско купување на билети и нивна валидација во возилата на ЈСП-Скопје, како и за прегледување на возниот ред и планирање на Вашата рута на патување во границите на Град Скопје. Едноставно надополнете го Вашиот електронски паричник преку Вашата кредитна...
apps.apple.com
(Неврзано - тетката во ЈСП кај Градежен се плаши од плаќање со телефон и не ти дава, можеш контактлес ама со картица )