musicenthusiast
Gaining Experience
- 15 октомври 2021
- 111
- 152
Со среќа да си го користишPixel 6 Pro нарачан. утре стига![]()
Со среќа да си го користишPixel 6 Pro нарачан. утре стига![]()
Фала фала, да си купиш 7 ProСо среќа да си го користиш![]()
Ај едно глупо прашање има разлика ако купам полнач што е дупло поефтин од оргиналниот? Овој е 18, Google 34, ако полни побрзо ондак ок ќе го земам
UGREEN 30W USB C Charger
Не би требало да имаш проблем, само користи си го оригиналниот кабел. Јас имам два оригинални гугл полначи, едниот е 25 другиот мислам 30 вати, не сум приметил разлика.Ај едно глупо прашање има разлика ако купам полнач што е дупло поефтин од оргиналниот? Овој е 18, Google 34, ако полни побрзо ондак ок ќе го земам
UGREEN 30W USB C Charger
Фала тиНе би требало да имаш проблем, само користи си го оригиналниот кабел. Јас имам два оригинални гугл полначи, едниот е 25 другиот мислам 30 вати, не сум приметил разлика.
Најпобољи е!Фала тиКој модел го имаш, како си задоволен од Pixel?
Да да прв пат зимам, фала ќе ти пишам ако треба совет некојНајпобољи е!
P6, лани земен од Германија. Никаква забелешка, ама му ги знам и маните и предностите. Можеби си нов, со нексуси/пиксели сум цела кариера, не сум имал друг телефон (освен службени). Ако те интересира нешто конкретно слободно прашај.
Внимателно со полначите, за 6Pro уште вртат гласини дека се дуе батеријата. Има неколку репорти на редит како им пукнал екранот кај шо е fingerprint при полнење...Ај едно глупо прашање има разлика ако купам полнач што е дупло поефтин од оргиналниот? Овој е 18, Google 34, ако полни побрзо ондак ок ќе го земам
UGREEN 30W USB C Charger
Изгледа никој, јас чекам да видам дали некој друг освен Мобеликс ќе го донесе, инаку да се купи преку Гугл плеј стор излегува доста евтино, околу 650е, а плус нудат можност за враќање на стар телефон кој го проценуваат околу 100е, така да доста поволности имаат европјанивеБраќа 7ка да не зеде некој? Како сте задоволни?
Со здравје да се служишЈас си го земав 6а ради големината, утре ќе стигне![]()
Тешко, 6ката само они го донесоа. Евентуално Ледиком некое парче, ама не верувам да им се продаваат многу.Изгледа никој, јас чекам да видам дали некој друг освен Мобеликс ќе го донесе, инаку да се купи преку Гугл плеј стор излегува доста евтино, околу 650е, а плус нудат можност за враќање на стар телефон кој го проценуваат околу 100е, така да доста поволности имаат европјаниве
Уште кога излезе направив. Немам приметено нешто посебно проблем, ден секако ме тера што нели зависи од тоа колку го користиш. Ако е некој конкретен баг и имаш линк, пушти да видам.@Necromancer имаш направено update од Android 12 на 13? Среден е багот со празнењето на батеријата или?
Вчера дур се апдејтираше читав дека доста имале проблем после првиот на 13, али ваљда со следниот се фикснал багот. Супер е држи батерија нема мука.Уште кога излезе направив. Немам приметено нешто посебно проблем, ден секако ме тера што нели зависи од тоа колку го користиш. Ако е некој конкретен баг и имаш линк, пушти да видам.
И кај мене се апдејтира моменталноИма поголем апдејт (тн FeatureDrop) овојпат, тие со пиксели пробајте, кај мене помина.
![]()
New features have arrived for the Pixel family
Your devices keep getting better with feature drops across Pixel phones, Watch and Buds.blog.google
Погледнете го атачментот 119974
Не сум чепкал да видам што има ново на P6 сеуште.