- Ја почнал/а темата
haha...Собрала се дружина да га е*е Божина... а Божин нигде га нема...
Стара кумановска поговорка... и што ке се случи ако некој ја потпише петицијата?
Definitivno poveke ima popupi od raboti sto treba da ima mi se mrdna firewallotНе ја потпишувам петицијата само затоа што на сајтот има премногу реклами и popups.
Izbrisani sme zatoa sto kaj nas ima mnogu takvi koj zloupotrebuvaat se i sesto ako se sekavas do pred nekoe vreme bevme na BLACKLIST i na E-Bay makar sto retko ima stvari so ke ti doletaat tuka no sepak blacklist si e blacklistJas ja potpisav zatoa sto mi treba PayPal i mislam deka idejata e dobra. Nekoj treba da se zamisli zosto sme izbrisani od listata na PayPal
petitionspot.com
Red Verdict Image
After entering our e-mail address on this site, we received 8.7 e-mails per week. They were very spammy.
Грешка си. Нормално дека треба да има реклами. Од тоа живеат, никој не ти дава џабе.За жал, сајтот е само обид некој да заработи добро..
Еве како треба да изгледа online петиција: http://www.noooxml.org/petition-mk
![]()
Не е баш нормално на страница за петиција да си преплавен со ads (повеќе од 10 на самата страна (едвај ја најдов петицијата)) и 4 popup прозори. Згора на тоа е-mail е задолжителен.Грешка си. Нормално дека треба да има реклами. Од тоа живеат, никој не ти дава џабе.
Овој твој пример е од друг карактер. Кога некој ќе „донира“ домен (paypalmk.com) и хостинг, ќе поставиме наша петиција на која нема да има реклами.
Еве, ако сакате, јас ќе донирам домеин и хостинг. Само некој да имплементира петиција. Тогаш нема да има ниту една реклама (ако така решиме).
Добро би било да користиш интерпукциски знаци (особено точка и запирка) за да те сфатам поточно што сакаш да кажешEdno malo prasanje bidejki ne znam kako da pratam mail do nekoj admin da prasam vo vrska so ova na mail imam dobieno mail vo vrska so ovaa tema za peticijava da se potpisam pa sakam da prasam dali dokolku zaminam na linkot od stranava od tuka moze nekoj da go procita mojot mail odnosno dali moite podatoci koj gi imam dadeno tuka se nekako zastiteni ? Blagodaram i se izvinuvam ako e ova offtopic
Добро би било да користиш интерпукциски знаци (особено точка и запирка) за да те сфатам поточно што сакаш да кажеш
Каков mail си добил и на кои податоци мислиш? Напиши ми приватна порака..
PETITION CLOSED -jbg