Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Петиција за банките / Apple да го понудат Apple Pay како сервис.

kosmos78

Gaining Experience
9 јули 2023
292
309
Не знам од каде ти е ова со април, но не е вистина.

Македонија сè уште не е дел од СЕПА и нема да се применува кај нас од април. Само во Црна Гора и Албанија. Ние, како по обичај, не бевме вклучени.

Viko

Intern
28 јуни 2022
42
15
Keks Pay наскоро во Македонија Картичката може да се додаде во Apple Wallet

Оваа информација напрво ми изгледаше интересно, меѓутоа мое мислење е дека Keks pay кај нас нема да заживее, патем прочитав на хрватски форум картичката НЕ може да се додаде во Google/ Apple pay

LEOtechforce

Gaining Experience
13 декември 2019
305
131
Оваа информација напрво ми изгледаше интересно, меѓутоа мое мислење е дека Keks pay кај нас нема да заживее, патем прочитав на хрватски форум картичката НЕ може да се додаде во Google/ Apple pay

Јас ко што знам КЕКС ПЕЈ картичката може да ја додадеш и на Apple Pay и на Google Pay ама тоа во Хрватска. Кај нас ќе неможе бидејќи нема да биде издадена од хрватска банка која поддржува Apple Pay, туку ќе биде од Шпаркасе.
75bec75f0c59c1f97f904f36480cd643.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

starboy10

Gaining Experience
20 април 2024
53
54
Јас ко што знам КЕКС ПЕЈ картичката може да ја додадеш и на Apple Pay и на Google Pay ама тоа во Хрватска. Кај нас ќе неможе бидејќи нема да биде издадена од хрватска банка која поддржува Apple Pay, туку ќе биде од Шпаркасе.
75bec75f0c59c1f97f904f36480cd643.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Дали има новости за Aircash?

kosmos78

Gaining Experience
9 јули 2023
292
309
Aма луѓе, еднаш засекогаш научете - дали ќе имате Apple Pay со домашна картичка или не, нема апсолутно никаква врска и никако не зависи од сервис, услуга, банка, апликација... што и да е. Зависи и е предусловено исклучиво од тоа дали Apple ја има овозможено услугата Apple Pay за нашата земја!

Viko

Intern
28 јуни 2022
42
15
Aма луѓе, еднаш засекогаш научете - дали ќе имате Apple Pay со домашна картичка или не, нема апсолутно никаква врска и никако не зависи од сервис, услуга, банка, апликација... што и да е. Зависи и е предусловено исклучиво од тоа дали Apple ја има овозможено услугата Apple Pay за нашата земја!
Во ниеден момент не нагласив дека со доаѓање на Keks pay ќе добиме Apple pay, туку само мое мислење во однос на услугата мислам на Keks pay и прифатеноста која ќе ја добие на македоснкиот пазар. (Доколку мислите дека е потребно може да се отвори и посебна тема за услугата, бидејќи сигурно на некој ќе му биде од корист)

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
48.501
Мислења
995.906
Членови
36.496
Најнов член
Gosha

ит маркет