Joco Ilievski
On your way to fame
- 24 август 2011
- 617
- 602
Joco Ilievski's setup
- Processor & Cooler
- Ryzen 7 5700x3D / Wraith Prism
- Motherboard
- Aorus B450 Pro
- Storage
- Samsung 980 PRO NVME m.2 / Samsung EVO 850 250GB / Toshiba 2TB HDD
- PSU
- Sharkoon SilentStorm Icewind Black 80 Bronze Plus 750W
- RAM
- Kingston 2x16GB @ 3200Mhz
- Video card
- Sapphire RX 7700 XT Pure 12GB
- Case
- SAMA Inpower Black Gold 5 v2
- Mouse
- Attack Shark X3 Pro
- Keyboard
- Attack Shark K86 Mechanical + Pudding Keycaps
- Audio
- Genius GX SW-G 2.1 1250
- Monitor
- Benq EX3710Q Mobiuz 165Hz + Dell U2414H 60Hz
- OS
- Windows 11
Здраво,
дали некој има праено рифанд преку пејпал за трансакција што ја немате напраено?
Ми стигаат денеска три пораки од стопанска за купени FACEIT поени што не сум ги ни купил, у прашање се многу пари (10 181, 4 163, 1 097, 2 149 денари) ве молам за помош.
Идем да отворим disputе у пејпал, ми вика something went wrong on our side или таке нешто беше.
На пејпал сменета е временска зона у Лос Анџелес.
Не знам како за ниедна трансакција немам добиено код за потврда од стопанска банка, ниту од пејпал дека некој се логирал на тој акаунт. Ве молам без предрасуди и одговори што не би ми биле од помош...
Исто, ми стигнаа и меилоој од пејпал, у мејлот локација има Белгија, има и ИП адреса...
Ниту можем некако да контактирам со пејпал преку меил, техничар и слично...
дали некој има праено рифанд преку пејпал за трансакција што ја немате напраено?
Ми стигаат денеска три пораки од стопанска за купени FACEIT поени што не сум ги ни купил, у прашање се многу пари (10 181, 4 163, 1 097, 2 149 денари) ве молам за помош.
Идем да отворим disputе у пејпал, ми вика something went wrong on our side или таке нешто беше.
На пејпал сменета е временска зона у Лос Анџелес.
Не знам како за ниедна трансакција немам добиено код за потврда од стопанска банка, ниту од пејпал дека некој се логирал на тој акаунт. Ве молам без предрасуди и одговори што не би ми биле од помош...
Исто, ми стигнаа и меилоој од пејпал, у мејлот локација има Белгија, има и ИП адреса...
Ниту можем некако да контактирам со пејпал преку меил, техничар и слично...