Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

PayPal

Статус
Затворена за нови мислења.

Master4e

Intern
11 мај 2007
242
9
Vaka stojat rabotite. Neli PayPal vo MK nebiva. Kreirav jas se pretstaviv deka sum od New York imav malku problemi ne znaev nieden zip kod vo NewYork ama na net najdov i staviv. (10010) I sega imam akaunt na PayPal i prasanjeto e dali ke mozam da go koristam zasto neli vo makedonija e zabraneto. dali ke mozat da me otkrijat nekako ili slobodno moze da se koristi za kupuvanje online. za da ne pravam pari samo od advertising a da nemozam posle da gi iskoristam.

Kafka

Intern
8 јуни 2007
128
19
Za da otvoris paypal account ti treba licni informacii i + verificirana smetka od banka(najcesto toa odi preku creditna karticka).. E posto ti imas napraveno akaunt(a neli sekoj moze da napravi) ne mozes da go verificiras za da mozes da primas i da prakjas pari ... znaci isto e kako da go nemas... za podobri resenija bi ti gi preporacal moneybookers.com , webmoney.ru i e-gold.com ... barem kaj niv se e kako sto treba i + ja primaat makedonija kako zemja ...

D

Администратор
31 март 2007
3.970
4.135
www.aqtos.com
Темава е заклучена, треба да биде избришана но мислам дека треба да стои за пример на другите (што не треба да прават!!), а S.N. доколку се обиде уште еднаш да собира информации на форумов за нелегални цели и активности ќе биде баниран (можно е и да се превземат дополнителни активности зависно од случајот).

Доколку не е јасно зошто и како, кажете.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
48.821
Мислења
1.001.616
Членови
36.639