Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

OUTLFLTR.MSP

blazz

Intern
6 декември 2007
24
0
Ве молам за помош...
Веќе некое време не можам да ги активирам програмите од microsoft office 2003 profesional. Кога ќе кликнам на некоја од нив ми се отвора прозорче Windows installer во кое го пишува следново:
The feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable.
Странично има две прозорчиња Ok и Cancel.
Под овој текст има уште еден во кој пишува:
Click ok to try again,or enter an alternate path to a folder containing the installation package 'OUTLFLTR.MSP' in the box bellow.
Use source:
--------------------------------------- Brouse

Доколку притиснам ок се појавува прозорче Windows installer со следниов текст:
The file 'is not a valid installation package for the product.Try to find the installation package 'OUTLFLTR.MSP' in a folder from which you can install.
OK

Ова ми се случи после неколку update. Прво од sp1 го направив во sp2,IE6 во IE7 и сега истото како горенаведеното го прави и при отворање страници на интернет...Пробав да го тргнам M. office 2003 но и тоа не ми дозволува.

Не сум толку искусен со компјутери па би побарал помош од вас...
Ви благодарам.

MARTIN_MKD

Intern
27 ноември 2007
419
2
Ако имаш CD со Office стави го и дај му дестинација да си повлече од CD-то тоа што му треба, изгледа му фалат некои file-ови

blazz

Intern
6 декември 2007
24
0
sepak mislam deka se raboti za nelicencirana kopija na Windows samo ne znam kako da go resam .Mislam deka procitav na forumov za problem so Genuine Windows samo sto jas ja trgnav taa zvezdica so restore na komjuterot a ovoj problem sto go imam ne mozam da go resam.

blazz

Intern
6 декември 2007
24
0
Се надевам дека во текот на денешниов ден ќе добијам одговор како да го решам овој проблем... Сега мора да се легне !?

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
47.563
Мислења
982.106
Членови
35.804
Најнов член
myofficesupplyqaseo