Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Олимпијада 2024 во Македонија

ARMac

Epic
2 октомври 2010
9.323
12.210
Скопје
androgaming.com
@TechMan @DarthJe5us

Да не пишувам посебно ПП на двајцата. Претплатата ја земам пријател ама може и директно од линковите погоре. Мега ОТТ е од Кина, а Дино прави рисолв во Германија.

За стабилност, побарајте си тест од линковите што ги оставив. Даваат 24ч, побарајте. Кај мене на телеком оптика 300/300 е стабилен.

Може на Windows да се користи, има апликации. Јас користам SFVIP (бесплатен на нет), за андроид IPTV Smarters pro. Bucket листите за еден корисник неможе да се мењаат/гасат, за пристап до панелот мора да си риселер, да имаш минимум 5 кредита итн.

Дали е безбедно во поглед на крадење податоци од картичка? Незнам како да одговорам на ова. Обично они немаат пристап до самата картичка. Плаќањето е како ќе се договорите (пејпал итн.)

TechMan

Intern
16 ноември 2008
4
0
@TechMan @DarthJe5us

Да не пишувам посебно ПП на двајцата. Претплатата ја земам пријател ама може и директно од линковите погоре. Мега ОТТ е од Кина, а Дино прави рисолв во Германија.

За стабилност, побарајте си тест од линковите што ги оставив. Даваат 24ч, побарајте. Кај мене на телеком оптика 300/300 е стабилен.

Може на Windows да се користи, има апликации. Јас користам SFVIP (бесплатен на нет), за андроид IPTV Smarters pro. Bucket листите за еден корисник неможе да се мењаат/гасат, за пристап до панелот мора да си риселер, да имаш минимум 5 кредита итн.

Дали е безбедно во поглед на крадење податоци од картичка? Незнам како да одговорам на ова. Обично они немаат пристап до самата картичка. Плаќањето е како ќе се договорите (пејпал итн.)
Фала друже... ќе ги контактирам

moongose

Unbeatable
19 јули 2013
3.975
4.820
Во наше село вака:
mat_0001.jpg

9 нумерирани Еуроспорт канали + 32 додатни. Од додатните немаат сите пренос од олимпијада, најверојатно моментално нема настан што е предвиден да се пренесува.

• Ми се допаѓа
Реакции: mkd

M@RKO

Gaining Experience
3 јуни 2009
1.082
288
Во наше село вака:
Погледнете го атачментот 139430

9 нумерирани Еуроспорт канали + 32 додатни. Од додатните немаат сите пренос од олимпијада, најверојатно моментално нема настан што е предвиден да се пренесува.
Tие 32 се верувам оние пренос стримови што се намнети за платформата Max и Discovery +

Enquito

Practice makes perfect
8 август 2017
2.266
1.457
Инаку ако немате Макс, а доколку имате ВПН можете да ја гледате Олимпијадата на некои од телевизиите со национална концесија во Европа, кои емитуваат на своите онлајн сервиси, како на пример France 2,3,4 каналите преку нивниот веб сервис.

mkd

Gaining Experience
5 јуни 2007
309
154

mkd

Gaining Experience
5 јуни 2007
309
154
На некого да не му е хоби да рипува стриминзи (на пример од Max)?

Avid

Epic
21 јануари 2009
6.226
10.968
Скопје
@mkd некоја непопуларна серија/филм е, па не можеш да го најдеш никаде на нет?
Ако мислиш на целосен restream (да го глеаш константно во живо каналот бесплатно) - никако.
@Avid
Ќе си се договорите за надокнада.
Хаха, се пензионирав веќе 6+ месеци од ова. Не пратам ситуација, а може да има промени.
Плус популарниве ко Max/Netflix почнаа да менуваат ствари и да се потребни поразлични (наменети скрипти исклучиво за нив), наместо дифолтните, така што не знам.
Втор плус е дека 4К нема шанси.
1080p можеби, ама треба да се пишам со еден другар да видам дали уште му работи серверот на негов другар за враќање на PlayReady клучеви.
720п можеби, треба да ѕирнам.
Надокнада никако.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
47.610
Мислења
982.707
Членови
35.845
Најнов член